Rólam

Szia!

Üdvözöllek itt a blogomon. Petra vagyok és mint a blogomon is láthatod gyógyíthatatlan könyvmoly.

Elárulom, hogy kiskoromban sosem voltam jóban a könyvekkel. Nagypapám megszállott olvasó, de mindig úgy éreztem én ezt nem örököltem tőle. Ám így utólag belegondolva talán tudom is mi lehette a baj. Nem azt olvastam, amit én szerettem volna. Sajna ez az iskolában a kötelezőkkel és otthon is így volt, így én teljesen eltávolodtam a könyvektől. Aztán egyszer csak azzal álltam édesanyám elé, hogy szeretnék megvenni egy sorozatot. Ez nem volt más, mint Cinthya Hand – Angyalsors trilógiája. A könyvsorozat annyira megfogott, hogy onnantól kezdve nem volt megállás.

Műfajokat tekintve a romantikus, a kaland és a krimit olvasom szívesen, de nem riadok vissza az új dolgoktól sem, viszont horror-t itt nem fogtok találni! Ha fogalmazhatok így, eléggé beszari vagyok ilyen téren, ezért inkább maradok a megrázó thriller kategóriáknál.

Ezen a blogon a saját véleményemet osztom meg veletek, azokról a könyvekről, amiket olvastam. Jó nézelődést az oldalon kívánom, hogy nálam találd meg azt a könyvet, ami rádöbbent arra, hogy mennyire jó az olvasás világa!

Kérdés, kérés, észrevétel, továbbá hivatalos megkeresések esetén elértek a lent látható e-mail címen, vagy az Instagram oldalamon.

Email cím: mert.olvasni.mindig.jo@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/mertolvasnimindigjo/

Kezdő írók/írónők!

Ha szeretnétek, hogy elolvassam, véleményezzem és ezáltal népszerűsítsem az általatok írt könyvet akkor ne féljetek megkeresni!