Egymás szemében

Tartalom:

“Jo mindig arról álmodozott, hogy egyszer írónő lesz. Tudta, meg kell küzdenie azért, amire vágyik, hisz a Kaliforniai Egyetem nem a legolcsóbb iskola az Államokban. Már csak egy év választja el a diplomájától, de hogy továbbra is finanszírozni tudja a tanulmányait, mindenféle munkát kénytelen elvállalni. Egy nap a kezébe kerül egy újsághirdetés, amelyben bejárónőt keresnek. Ez az állás tökéletes lenne Jo számára, csupán egy a bökkenő: leendő munkaadója, James, a magának való vak férfi már az első találkozásnál elutasítja a lányt. Ő azonban addig jár James nyakára, amíg az be nem adja a derekát. A férfi nem kedveli Jót, és ez az érzés kölcsönös, ám egy idő után rádöbbennek, talán mégsem különböznek annyira, mint hitték.

Mennyire számítanak a belső értékeink egy olyan világban, ahol mindenki a külsőségek rabja? Átláthatunk-e a rózsaszín ködön, ami folyamatosan körülvesz minket? Szabad-e még hinnünk a szemünknek?

Baráth Viktória ezúttal is mély, lélektani témákat boncolgat. Megindító története megmutatja, mindenkinek szüksége van arra, hogy a mai rohanó világban meglássuk az igaz és tiszta érzelmeket egymás szemében.”

Gyönyörűen fájdalmas!

Csak a külső számít? Vagy azért még a belső értékeink is fontosak?

Egy könyv, amelyet a szívedbe fogsz zárni, de egyben kicsit össze is fogja azt törni. Első könyvem volt az írónőtől és annyira örülök, hogy végre az ő írását is megismerhettem. 

A könyv teljesen lenyűgözött, hiszen egy olyan témába fogott bele, amely nagyon szerteágazó és felkavaró, ugyanakkor nagyon érdekesen és intenzíven és rengeteg igazságot tartalmaz.

Az elején mondjuk kicsit számomra olyan volt a könyv, mint a Mielőtt megismertelek könyv nekem legalább is, amit láttam a filmből. Annak is az elején ugyan ígs volt, szegény lány elszegődik egy házhoz, hogy munkát vállaljon. Találkozik egy férfival, akinek valamilyen testi rendellenesége van és mogorva. De aztán ennyit is a hasonlóságról, ugyanis könyv sokkal mélyebben belement a lelket érintő fontos témákba.

A szívembe zártam őket.

Köszönöm az írónőnek és a kiadónak is a bizalmat és a lehetőséget a recenzióra. Egy élmény volt ez az alkotás.

Kedvenc idézeteim a könyvből:

“A sors néha kifürkészhetetlen, de mindig arra az útra terel minket, ahová tartozunk.”

“A szépség relatív, épp ezért mulandó is. Egy kapcsolatban nem az számít, hogyan néz ki a másik, hanem az, hogy hogyan érzed magad a párod mellett.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s