Neked ​megadom magam

Tartaom:

“Engedd, ​hogy a vágy magával vigyen!

Jillian Cartert sosem kényeztette el az élet. Keményen meg kellett küzdenie mindenért. A jelenlegi helyzetét viszont szívből utálja. Tudja, hogy változásra van szüksége, de a sors hamarabb lép helyette. És a sorsnak neve is van: úgy hívják, Colton.

A férfi érkezésével minden a feje tetejére áll, és Jillian hiába is tiltakozik ellene, rabul ejti őt. Talán azért, hogy kihasználja, talán azért, hogy megmentse… Colton Moran az a típusú ember, akinek nem lehet ellentmondani. Mindig megszerzi, amit akar, és ez alól Jillian sem kivétel. Nem számít, mi az ára, csak az, hogy birtokolja őt. Arra azonban nem gondolt, hogy a tettének milyen következményei lesznek, és milyen titkokra derül fény.

„Ugyanabba a csapdába léptünk mindketten. Ő is képtelen volt szabadulni tőlem, és tudtuk, hogy csak úgy menekülhetünk meg, ha nem állunk ellen a kísértésnek.”

Vajon együtt képesek leküzdeni az akadályokat? Létezik kiút egy olyan világból, amelyet az alvilág birtokol? Van esélye két megtört szívnek az egyesülésre?”Szenvedélyesen felkavaró. 

Először is szeretném megköszönni az írónőnek és a kiadónak az újabb előolvasási  lehetőséget és a bizalmat az írónő legújabb könyvéhez, amely a Neked adom magam  címet viseli. 

Először is kezdjük azzal, hogy az alap story nekem nagyon bejött. Egy elégé ütősre  sikeredett történet lett, miről az elején azt hittem csak egy szimpla kis szerelmi történet  lesz, némi maffia szállal, aztán ez szépen pofon vágott, a képembe röhögött és azt  mondta, hogy „Akkor még semmit sem láttál!” 

Elismerem az elején elinduló szál a két főszereplőnk között baromira bejött. Nem  szokványos és örültem, hogy az írónő ezzel a húzásával kicsit merészebb vizekre evezett. Aztán amikor jött az összemelegedés kissé megijedtem, ugyanis elkezdődött a tipikus  huza vona közöttük, vagyis inkább a csajban. Megtegyem, ne tegyem, akarom nem  akarom és ez kissé felvitte az agyvizem hiszen én őszintén várok már egy olyan csajt aki  nem agyalja túl a dolgokat és beleugrik a közepébe. Sajnáltam, hogy ezt itt nem kaptam  meg, de nem keseredtem el tőle, hiszen a történet pörgősen haladt tovább, amikor végül  átléptünk a macska egér játékon. És nem itt nem jöttek ezután olyan részek Hála az  égnek!, hogy szeret, nem szeret… A történet a fő szálra fókuszált, vagyis arra, hogy  amúgy rohadt nagy gáz van! Éreztem az egészben a feszített tempót és izgalmakat. 

A szereplők. 

Colton-t nem tudtam hova tenni. Ő most akkor a jó, vagy maga a Sátán, ezt sokáig nem  tudtam eldönteni magamban és ez kissé felpaprikázott, de jó értelemben, hiszen kaptunk  egy jól árnyalt férfi karaktert, akitől legszívesebben elszaladnák, de a karjaiba vetnénk  magunkat.  

Aztán itt van nekünk a női főszereplőnk is, aki az elején tetszett. Egy okos, végre nem  üresfejű liba, akit nem lehet csak úgy ide-oda taszigálni. Mondom, na végre egy igazán  tökös csaj, kíváncsi vagyok mi mindent hoz majd még ki belőle az írónő. Aztán ez az  egész mintha megfordult volt a közepe felé és átment volna egy bugyuta nőbe. Egy naiv  és üres fejű csaj lett belőle hirtelen aki csöpögteti a nyálát Colton-ra és legszívesebben  magára húzná, de aztán ellöki magától és játssza a megsértette picsát… Aztán a vége  felénél ismét fordult a kocka, amikor megmutatta mennyire erős is. Nem teljesen lett a  kedvenc karakterem, de nem lett rossz sem. 

Imádtam, hogy az írónő kissé kimozdult a komfortzónájából és a romantikus erotikus  könyv mellé belecsempészett egy pici krimit is. Én azt mondom, hogy legközelebb ne egy  csipetet egyen bele, hanem bátran próbálkozzon meg vele, hiszen ebben a könyvben is  megmutatta mennyi minden rejlik még benne és én bátran merem azt kérni, hogy  legközelebb ne legyen rest és vágjon bele egy új műfajba. Lepjen meg minket. 

A vége felé kezdett sokkal jobban beindulni a könyv és kezdtek felpörögni az események,  olyannyira, hogy csak kapkodtam a fejem ide-oda és próbáltam összetenni a kirakós  darabkáit.

Szóval én nagyon imádtam! Örültem, hogy az írónő újabb műfajt csempészett a  történetbe, de én azt mondom, hogy többet akarok! Legyen még több és több! 

Kedvenc idézetem a könyvből: 

“- Te vagy aki kárpótol mindenért – mondta, majd szorosan megölelt. – És te vagy, aki  mindent el fog venni tőlem.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s