Egomániás

Tartalom:

“Akkor ​találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.
Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem is volt annyira illetéktelen.

Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nem is volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.

Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másik helyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikor meghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem a véleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Pláne hogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.

Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokat bámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknek megmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk. És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.”

Ez volt az a Vii Keland könyv, amitől kicsit többet vártam volna. Maga a történet nagyon tetszett, de valahogy számimra nem ütótt eléggé hatalmasat, persze a kellő konfluktus megvolt benne és a tűz, de nekem sokkal több és egetrengetebőbb párharc kellett volna. Én nem érrztem azt a bizonyos leszakad az ég, ha ez nem így lesz.

Amúgy talán ez a könyve sikerült az írónőnek a legaranyosabbra. Maga a konfrontáció is egy nagyon szeretetteljes és aranyos dolog, továbba most úgy éreztem a férfi főszereplőnk sem egy hatalmas segfej. Igen az a címe, hogy Egománisá és ténylegvoltak neki ilyesfajta beszólásai, de ezt a karaktert nem mondanán énközpontúnak. Sőt. Az elejétől fogva azt mutatta meg, hogy ő egy nagyon is jótét lélek, aki csak segít a másidkon. Oké persze voltak olyan pillanatok, amikor én is lekevertem volna egyet neki, de sosem érezette azt velem a könyv, hogx ez a férfi egy egocentrikus paraszt. Érdekes az írónő könyveinél, hogy a férfi karaktereket mindig csak a végére kedvelem meg, hiszen addig a pontig azért utálom őket, mert na azok a karakterek tényleg énközpontúak.

Imádtam Drew-et, mert egy hihetetlenül jó ember, persze az íronő azért kellően árnylata, hogy azért ne egy angyalkát lássunk benne, de azért ne is magát az Ördögöt, de én nem tudtam nem szeretni az első perctől fogva.

Emerie nem hagyott túl nagy nyomot bennem. Olyan nem is volt rossz, de nem is volt a legjobb. Átlagosnak sem mondanám, mert akkor egy buta szőkét írnék ezáltal le. Egyszerűen úgy a kettő között. Drew-el viszont imádtam! Ezt a párost lehetetlen elfelejteni, mert egy légtérben egy válási ügyvéd és egy házassági tanácsadó már alapbol is fergetegesen hangzik és erre még rájön az izzó parázs is, ami a kezdetektől kettőjük között szikrázik.

Az egyetlen bajom az volt benne, higy a fülszöveg teljesen elmondta az első 40 oldalt és utána is sejthető volt, hogy mi ia fog kivetkezni, de összességében nekem tetszett.

Csak kicsit többet vártam! Valami jo nagy botrányt, esetleg egy hatalmas veszekedésty vagy egy olyan női ellenfelet, akitől a hajam az égnek áll. Sajnos ez nem teljesen volt meg benne, ezért a külső ingerek számomra nem is voltak olyan hatalmas vonumelőlegesek.

De mindig megéri elolvasni az írónő könyveit.


Kedvenc idézeteim a könyvből:

“Sokszor pont azok, akik a legkeményebb külsővel rendelkeznek, viselik a legvastagabb páncélt a lelkük körül.”

“Néha a legrosszabb ötletből lesz a legjobb szórakozás.”

5/4.5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s