Rejtélyes ​Rio (Caroline Wood 4.)

Tartalom:

“Caroline ​jóképű és rátarti főnöke ezúttal nem kevesebbet vár el a bloggerből lett nyomozótól, mint hogy találja meg a legrövidebb utat a mennyországba… persze anélkül, hogy elhalálozna. A gazdag francia és brit turisták csinos kis összegeket hajlandók áldozni Brazília legnépszerűbb gurujának, akitől testben és lélekben is megfiatalodva térnek haza, de egyre furcsábban viselkednek, mintha agymosáson estek volna át. Persze akad olyan is, akinek a megváltó szeánsz az egzotikus dzsungelben nemcsak a vagyonába, de az életébe is kerül…
Carót is elküldi a főnöke, hogy egy ütős riporttal buktassa le a szélhámos gurut, mire a fekete mágus sötéten villogó tekintete megakad a csinos lányon, aki, ha nem vigyáz, hamar a hetedik mennyországban találja magát.”

Olyan mint a drog! Mert követelem a következő adagom!


Már meg sem lepődök azon, hogy imádtam a történetet, de azon igen, hogy ennyire jó lett! Az írónő kihozta belőle a maximumot, ráadásul annyira, hogy ezt talán nem is lehet megugrani! Na azért remélem az utolsó résszel majd igen!


Nagyon vártam már ezt a részt is, hiszen a sorozat köteteit eddig mindig feltették az i-re a pontot, ráadásul annyira, hogy leszakadni sem akartam róluk és állandóan vártam az újabbat, nem akartam belőle kiszakadni.


Angelika! Szerintem ezzel a sorozattal te is egyfajta drogot adtál nekünk, mert most azonnal szeretném a következő részt és függök tőle!


Caro-t az eddigi részegben is csak imádni tudtam. Van egyfajta pozitív személyisége, ami annyira élethű és valóságos, mintha csak tényleg egy hús-vér emberről olvasnék. Imádom, hogy nincs beskatulyázva, megvan a maga egyedi stílusa és folyton megnevetett. Olyan mint egy jó barát, akit a könyvek által megismertem. És nem akarom elengedni.


Egy nagyon picit szomorú vagyok!


Utolsó előtti rész és hamarosan megkapjuk a legutolsó kötetet is. Ami nagyon jó, hiszen tudni akarom mivel záródik a sorozat, de egyben kicsit szomorú is vagyok, hiszen nekem olyan mintha ezzel a lezárással majd egy régi jó barátot veszítenék el.


De most térjünk is vissza a történetre és ne búslakodjunk! Hiszen még nincs vége semminek!


Rio ismét egy olyan hely, ahova szívesen elutaznék én is, bejárnám a várost, szeretném megismerni a kultúrát, de ugye sajnos most emiatt a vírushelyzet miatt szinte be vagyunk zárva. Hála az égnek, hogy Caro-al együtt viszont így is utazhatok, hiszen ez a történet
nem csak egy kaland és krimi kötet, tele románccal, egy csepp misztikummal és félelemmel, hanem egy kis útikalauz is. Bemutatja Rio t teljes valójában, méghozzá úgy, ahogy a turisták nem is láthatják. Megmutatja színes és kevésbé látványosabb oldalát, de
ugyanakkor azt is, hogy néha a látszat csal és ne higgy el mindig mindent, amit mondjuk egy nyomornegyedről mondanak. Ezért is imádom ezt a sorozatot annyira és ezt a könyvet is.


És aztán itt van nekünk az újabb rejtély, aminek a kellős közepébe beküldi a drágalátos főnök Caro-t, hogy akkor íjon egy jó cikket. Hát én összerondítottam volna magam, ha egyedül, nulla helyismerettel nekem a főnököm azt mondja, akkor most indulhatok is Rio-ba az oroszlán barlangjába. Még mindig nagyon csodálom Caro merészségét és eszét, hiszen azért nőként elmenni egy ilyen helyre, ha már csak magát Rio-t vesszük alapul, de aztán még meztelen jógaoktatóként beépülni egy központba, hát nekem már túlmenne minden határon, akármennyire is jóképű az a bizonyos nagyfőnök!


Erre jön Caro és szinte kihúzza a kisujjából. Jó szegénynek nem ment zökkenő mentesen, de egy jó újságíró mindent megtesz egy jó cikkért nem igaz?


Felejthetetlen volt a történet, még most is a hatása alatt vagyok, annyira bele tudtam magam élni a szituációba. Egyszerűen hihetetlen volt az egész!


Nagyon köszönöm a kiadónak és az írónőnek az előolvasást, de még egy kérdésem van!

Mikor jön a befejező rész!?

Kedvenc idézetem a könyvből:


“…szerintem addig akar élni az ember, amíg vannak, akiket szeressen. Ha már mindenki
meghalt, akit szerettünk, akkor magányos lehet öregnek lenni…”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s