Mia (Szinglik 2.)

Tartalom:

“Négy gyerekkori barátnő számára úgy hozza az élet, hogy egy időben válnak szinglivé, ezért úgy döntenek, a már hagyománnyá vált közös nyaralásukat az eddigieknél is emlékezetesebbé teszik. A választásuk Szantorini szigetére esik, ahol elmerülhetnek a féktelen bulizás, a vérpezsdítő szórakozás és a fesztelen kikapcsolódás örömeiben. Azonban arra egyikőjük sem számít, hogy az eltöltött egy hét alatt felszínre törnek az elmúlt évek elfojtott sérelmei, fény derül rég eltemetett titkokra, ráadásul olyan váratlan helyzetekbe sodorja őket az élet, ami alapjaiban rengeti meg a sziklaszilárdnak hitt barátságukat.

Tengerpart, forróság és igazi érzelmi kavalkád.”


Mia karaktere volt az, akivel az elején nem tudtam zöld ágra vergődni. Az elején azt hittem olyan rib… mint maga Vica, aki unszimpatikus volt kissé az elején a felkiáltásai miatt  hogy Ribi… és hasonlók. De előszór csak ezért. Aztán rájöttem Mia milyen tökéletesen árnyalt karakter is lett. Nekem ő lett a második kedvencem az egészből, mert az írónő őt is fantasztikusa elmélyítette és kidolgozta.

Bar az elején tényleg nagyon nem kedveltem. Aztán ahogy feltárult előttünk a múltja és a jelene, az igazi énje, akkor tört meg a jég és kezdtem el imádni őt.

Hatalmas függővéggel zárult le az első rész és éppen ezért nagyon örültem, hogy azonnal tudtam is olvasni. De hogy ezek a csajok basszus. Cica harc van bőven az biztos.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Úgy látszik, a romi filmekbe illő kis véletlen meglágyította Zora szívét, és úgy hagyta el az eszét, mint Hamupipőke a kurva cipőjét.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s