Hanna (Szinglik 3.)

Tartalom:

“Négy gyerekkori barátnő számára úgy hozza az élet, hogy egy időben válnak szinglivé, ezért úgy döntenek, a már hagyománnyá vált közös nyaralásukat az eddigieknél is emlékezetesebbé teszik. A választásuk Szantorini szigetére esik, ahol elmerülhetnek a féktelen bulizás, a vérpezsdítő szórakozás és a fesztelen kikapcsolódás örömeiben. Azonban arra egyikőjük sem számít, hogy az eltöltött egy hét alatt felszínre törnek az elmúlt évek elfojtott sérelmei, fény derül rég eltemetett titkokra, ráadásul olyan váratlan helyzetekbe sodorja őket az élet, ami alapjaiban rengeti meg a sziklaszilárdnak hitt barátságukat.

Tengerpart, forróság és igazi érzelmi kavalkád.”

Hát Hanna része nekem olyan volt kissé mint ő maga. Olyan kis szende szűzies és a hangoskodó szókimondó részek után nekem ez kicsit fura volt. Sok hibbant tyúk között, hogy lehet valaki ennyire tiszta? El sem akarom hinni.

De ez is kell.

Pont azért is tetszett a sorozat annyira, mert a benne szereplő nők nem skatulyából kihúzottak, egyediek, saját háttér történetekkel, félelemekkel, álmokkal.

Azt nem igazán értettem ő, hogy a francba került mégis ebbe a társaságba? Teljesen kilógott a sorból, főleg úgy hogy ő sokkal szerényebb, érzékenyebb és eléggé rossz volt olvasni, ahogy ezek miatt az állítólagos barátai cikiztek is, ami elég undorító ha azt nézzük.

Az írónő csodásan bemutatta Hanna lelkét, szépen feltárta előttünk, de nekem nem lett a kedvencem.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Sokan mintha szándékosan gyártanák maguk köré a problémákat. Mintha az, amijük van, sose lenne elég. Mintha képtelenek lennének befogadni a környezetükben lévő jó és szép dolgokat, mindig másra vágynak. Többre, jobbra. Közben pedig egyszerűen elmegy mellettük az élet, annak minden csodájával együtt.”

5/4.5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s