Beteg szerelem

Tartalom:

“Elizabeth azért utazik az idilli Crater-tó wellness központjába, hogy kipihenhesse a mindennapok fáradalmait, nem is sejtve, hogy itt rá talál a szerelem David személyében. Minden tökéletesnek bizonyul, ám idővel a férfi múltjából sötét titkok kerülnek napvilágra. David élete pengeéles határvonalat húz a józanész és az őrület találkozásánál. De vajon lehet így szeretni? A Beteg szerelem egy izgalmas, filmszerű thriller, mely az emberi érzésekről, hazugságokról, egy beteg elme virágzásáról majd hanyatlásáról szól. Lehet, hogy akit Elizabeth közel engedett magához az egy hidegvérű sorozatgyilkos? Vajon mi mindent tud még meg Davidről?”

Ez a könyv is nagyon beteg!!!!

Ez volt az első ilyen stílusú, könyvem, vagyis olyan, amelyben egy érdekes személyiséget ismerhettem meg. Érdekes, hogy ez a fajta embertípus mindig is nagyon vonzott, kíváncsivá tett, milyen lehet nekik az életük.

Hát egy kicsit választ kaptam a kérdéseimre.

Nem erre számítottam. Amikor az írónő megküldte a könyvet, igazából egy zsákbamacskát kaptam, hiszen csak annyit tudtam róla, hogy egy filmszerű thriller, amely az írónő elmondása szerint egészen egyedi. Nem tudtam pontosan mire is értette ezt, de szeretem a thrillereket és adni is akartam neki egy esélyt. 

Mar maga a cím, a borító és a fülszöveg is kiakasztó, hát még maga az egész történet. Nem mindennap és kissé gyomorforgató.

Nem mindenkinek való, az biztos, mert ez tényleg nem egy tündérmese, amit elalvás elött olvasnak az emberek. Én sem tudom fogok-e tudni aludni egyáltalán.

De a lényeg, hogy egy nagyon megosztott könyvre sikeredett, de nekem tetszett! 

Kíváncsi vagyok mi lesz a következménye, mert ha jól tudom jön a folytatás.

Köszönöm az írónőnek a bizalmat és a recenziót. Nagyon várom, hogy mit hoz ki a következő könyvből és rám számíthat olvasóként!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Majd jött egy váratlan vendég: a szerelem.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s