Szerethetetlen

Tartalom:

“Zé maga a megtestesült rosszfiú. Cigaretta, alkohol, drogok, nők és illegális motorversenyek teszik ki az élete nagy részét. De vajon rejtőzik még több is e mögött a zord álarc mögött? Meg tudunk érteni valakit, aki az egész világ ellen harcol? Képesek vagyunk akkor is erősnek maradni, ha a világ összeomlik körülöttünk?
Lénát a sors sodorja Zé mellé, és olyan döntéseket kell meghoznia, amire soha nem számított. Zé az, aki felforgatja a hatalmas, írói álmokkal rendelkező, bölcsész diplomás lány életét. De mit akar ő igazán?
Felülmúlja a szerelem az élet törvényeit? Vajon elegendő szeretni valakit ahhoz, hogy jobb emberek legyünk? A sors mindig kegyes hozzánk?”

Keserédesen gyönyörű!

Kicsi könyv, de akkorát üt, hogy engem padlóra küldött. Nagyon kemény témát dolgoz fel, amely szívbemarkoló. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kemény lesz az egész, az elején azt hittem, hogy csak egy szimpla szerelmi történet.

Aztán kaptam egy olyan gyomrost tőle, ami még most is nagyon fáj, mert ez a könyv nem egyszerű, ráadásul egy, olyan mondanivalója van, ami nagyon nehéz, de egyben én teljes mértékben egyetértek vele! Addig élj, akíg tudsz. Szerezz élményeket és ne siránkozz. “A napfény azok kiváltsága, akik élvezik az életet.”

Őszintén megmondom, hogy én is ugyan így lennék. Csináljuk meg, amit csak szeretnénk és éljünk amíg lehet.

Nem tündérmese!

Bár azt hittem az lesz. Nem gondoltam, hogy a végen ennyire durva lesz és padlóra küld, de főleg a vége.

A szereplőkkel az elején nem voltam megelégedve. Tipikus jó kislány-rossz fiú párosításnak gondoltam az egészet és Léna nem volt a kedvencem, főleg a stílusa miatt. De aztán fokozatosan megkedveltem, persze nem nőtt teljesen a szívemhez. Zé már egy más tészta. Egy nagyon összetett személyiségre sikeredett, akit igan is lehet szeretni.

Köszönöm az írónőnek a lehetőséget és a bizalmat.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“A nagymamám mindig azt mondta: a gonosz a napfényben is leselkedik ránk, csak a sötét hozza elő a lelkéből az igazi valóját. A sötét elrejti mindenki elől, a sötét a legnagyobb cinkosa mindenkinek, aki rejtegetni akar valamit.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s