Arcátlan ​csábító (Csábító 1.)

Tartalom:

“Minden ​történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat.
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.

Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része. Olivia és Niko története az Érzéki csábító és a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015-ös év elsőkönyves felfedezettje. Regényeiben szereti az egyedi fűszerezést, a pikáns párbeszédeket, a fülledt vagy izgalmas jeleneteket. Legújabb, fordulatokkal teli írását valós események ihlették. Ebben a szenvedélyes és váratlan bonyodalmakban bővelkedő, modern kori romantikus történetben semmi nem az, aminek látszik.”


Engem arcátlanul elcsábított!

A Baljós szitakötők után nem is tudtam mire akartam pontosan számítani, de azt tudom, hogy az után a könyv után Anne L. Green lázban égek és így nem is kérdéses, hogy a többi történetet is majd olvasni szeretném!!!

Na de hogy mit is vártam ettől a történettől?

Lepjen meg, kápráztasson el és gondolkoztasson el!

És nem csalódtam benne!

Elég sok érzelmet kavart fel bennem, de a legelején valahogy rettentően unszimpatikusak lettek a két főszereplő. Érdekes, hogy ez Olivianál gyorsan megfordult, mert szerintem csak gyorsan ítéletet mondtam felette, azért mert behajtó a szakmája. Ugyan abba a szarvas hibába estem mint a könyvben szereplő többi ismerőse, de szerencsére ezen gyorsan túltettem magam rajta és rájöttem amúgy egy mennyire pompás karakter is ő valójában. Továbbá egyszerűen lenyűgöz a bátorsága, a merészsége és az, hogy mennyire erős karakter lett belőle. Nőként eléggé nehéz megállni abban a szakmába, ő mégis kiemelkedik a cégtől a ravaszságával és azzal, hogy az adottságait ésszel kombinálja és nem erővel. Egy szóval imádtam mint karaktert.

A férfi főszereplőn már nehezebben tettem túl magam rajta. Először is a bemutatkozása számomra eget rengetően pofátlan és kiakasztó volt és ez az álláspontom nagyon sokáig nem is akart változni róla. Aztán, ahogy haladt előre a story, szépen lassan átfordult ez a véleményem és egyre jobban kezdtem imádni. Mert megismertem. Vagyis annyira ismertem meg amennyit a lepergő álarcából láthattam. Az az érdekes, hogy ilyen erős férfi karaktert azt hiszem nem is olvastam még. Általában milyen egy romantikus story? Van egy nem túl erős jellemű, szürke kisegér lány és egy alfa hím, nulla aggyal, annál nagyobb dologgal odalent, semmi jellem fejlődéssel és háttér történettel. Erre itt van nekünk Niko aki megbotránkoztatja ugyan az olvasót, de a végére egyszerűen nem bírjuk nem imádni!

A történet számomra nem is lehetett volna jobban kielégítő. Minden volt benne, ami szem és szájnak ingere, vagyis az írónő előtt ismét le a kalappal. Kanyargós, élvezetes,.vérpezsdítő az egész!!! Kivárni sem tudtam volna jobbat magamnak és a vége…

Még jó, hogy már megvan a második és harmadik része is, mivel tuti belepusztulnék, ha akármennyit is várnom kellene a folytatásra.

Egy tökéletes bevezetés egy páratlan sorozatba, ami elkápráztatja, megbotránkoztatja és elgondolkodtatja az olvasót.

Ajánlom azoknak akik nem rettenek vissza egy pörgős, érzelem dús, ugyanakkor felkavaró történettől!

Kedvenc idézeteim a könyvből:

„Az élet néha rákényszerít, hogy olyanok legyünk, amilyennek nem akarunk lenni.”

„Nem mi választjuk az utunkat, hanem az utunk választ minket.”

„Nincs olyan álarc, amelyik félre ne csúszna néha.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s