99 ​gondolat a szerelemről

Tartalom:

“99 gondolat, 99 írás rólunk és a szerelemről.
Lehet, hogy a te utazásod csak most kezdődik?
A szerelem annyi formában van jelen az életünkben, hogy ezer év is kevés lenne megismerni. Néha egyszerű, néha bonyolult, fájó és szépséges.
A szerelem, ha megérint, tovatűnhet egy pillanat alatt, de az is lehet, hogy egy életre velünk marad.
A kérdés az, mit kezdünk vele, ha a megérkezik. Mit teszünk, ha felismerjük? Vigyázunk rá? Ápoljuk vagy elpazaroljuk? Hiszünk-e még benne egyáltalán?
Sok-sok kérdés, melyekre a választ csak a saját életedben találhatod meg.
Ez a könyv egy utazás az érzelmek birodalmába. Nem azt próbálja megfejteni, mi történik, ha két ember egymásba szeret, de rávilágít, milyen fontos, hogy higgy benne, és hogy vigyázz rá akkor is, ha már rád talált.
Hidasi Judit, a többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő Gondolatmappa és 99 gondolat a szeretetről című kötetei után ismét egy nagyszerű utazásra hív, ezúttal a szerelem világába.”

Megmutatja milyen az őszinte és tiszta szerelem.

Először is, nagyon köszönöm a kiadónak és az írónőnek a bizalmat és a recenziós példányt.

Őszintén megmondom, hogy nem igazán erre számítottam. A fülszövegéből nem teljesen jöttem rá a könyv valódi tartalmára, ezért egy teljesen más kép élt a fejemben róla. Én legelőször arra tippeltem, hogy ebben a kötetben majd apró kis történeteket olvashatunk a szerelem megannyi fajtájáról. Egy kis novellás kötetre számítottam.

Ehhez képest rendesen meglepődtem, amikor elkezdtem olvasgatni és egy önfejlesztő írással találtam szembe magam, ami segít átlendülni a nehezebb időszakokon.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy én nem vagyok ilyen időszakban, de sajnos túlmentem már jó páron és, ahogy ezeket a sorokat olvastam eszembe jutatta a régebbi kapcsolataim fájdalmas emlékeit és pofonjait, amik még bennem maradtak. Éppen ezért azt hittem nem is fogom tudni végig olvasni. Nem szeretem ha feltépnek egy régi sebet, igyekszem őket elrejteni, nem is gondolni rájuk. De ez így kicsit nehezen ment, de nem is bántam! Mert a könyv az írásaival nem bántani akart. Hanem segítséget nyújtani. Megmutatni, hogy bár vannak sebeim, ahogy mindenki másnak is, lehet velük együtt élni, tovább lépni és olyan életet élni amilyet te szeretnél. Boldogat!

Segít megérteni a kapcsolatokat, segítséget nyújt, ahhoz, hogy fel tudj állni a padlórol, még ha úgy érzed teljesen a paflóra is küldtek és sosem tudnál felkelni.

Őszinte írások, tele szeretettel és elfogadással és bár tényleg nem erre számítottam és most ez nem is teljesen nekem szólt, örülök, hogy a kezembe vehettem és elolvashattam.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Ha valahol elakadsz, nem szabad feladnod, keresel egy másik utat.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s