Üldözöttek

Tartalom:

“Alessandra szabadságra és önállóságra vágyik, nem alvilági életre. Alexander Salvatore egyetlen lányaként ez azonban szinte lehetetlen. Mikor feladná a reményt, hogy kitörhet, történik valami. Esélyt kap, hogy szabad lehessen. A szabadságnak viszont mindig ára van…
Noah úgy éli az életét, ahogy ő akarja. Jay Davis fiaként felelősségteljes, céltudatos, és persze, hogy ő az egyetem szívtiprója. Mindent megkap, amire vágyik, és amiért nem fél keményen megdolgozni.
Két külön világ. Szabadság és bezártság. Két fiatal, akik az ellentétek ellenére egymásba szeretnek. Egy szerelem, ami nem csak tiltott, hanem egyenesen életveszélyes.
Mit teszel, ha a világ, ami elől menekülsz, végül rád talál?
Üldözötté válsz…

Marilyn Miller és Ella Steel közös könyvében olyan szereplők bukkannak fel, mint Alexander Salvatore, a Vezér, és Jay Davis, az FBI vezetője. Ők már egyszer rabul ejtették a női szíveket. Vajon most mit tartogatnak az olvasóknak? Mi történik, ha ez a két világ összecsap?”


De vártam én már ezt a könyvet!

A két írónő első közös könyve két egyedi és nem mindennapi világot fűzött össze, ráadásképpen két olyan családét, akik a tökéletes ellentétei egymásnak! A Vezér és a Hajsza sorozatból is jól ismert karakterek sorsai most egymásba fonódnak!

De vajon két ennyire eltérő világ egyé válhat?

Két olyan sorozat találkozása, amelyeket imádtam! Azonban számomra ez az összekötés sajnos nem lett felhőtlen. Egészen a 200. oldalig azt hittem ezt én nem leszek képes végig olvasni, mivel a story egyáltalán nem akart beindulni, ráadásképpen annyira felhúztak a fő karakterek és a szerelmi szál, hogy tényleg azt hittem becsukom a könyvet és kész. 

És miért volt ez?

Rómeó és Júlia történet…

Kezdjük azzal, hogy a főszereplők olyanok, mint akiket egy skatulyából húztak volna ki. Alexandra Salvatore, a Vezér lánya, egy szürke kisegér, aki, ha ránéz egy dögös srác, durcásan elfordul és faképnél haddja. Na, nem erre számítottam ettől a karaktertől! Komolyan, hiszen Ő AVEZÉR LÁNYA! Ennyire nem lehet egy klisés pics…Személyisége sincs neki, annyit látunk, hogy imád táncolni és kész… Noah ugyan ez. Minden csajt megdönt, ő az Istencsászár a suliban, a nagyképű pöc… és azonnal rámegy arra a csajra, aki nem esik hasra tőle és nem nyitja ki neki azonnal a lábát…

Na ne már. Őszintén, hány ilyet olvastam már… Miért nem lehetett valami eredetivel jönni? Az első 160 oldal olyan felesleges, hogy én legszívesebben azt mondanám, az nem is kellet volna bele. Egy macska egér játék az egész, ami ráadásképpen idegesítő. 

Bocsánat, de itt spoilereznen….Miért nem kezdhetjük a történetet ott, hogy Ales-t elhurcolják és Noah megmenti? Miért kell azt végig olvas i 160 oldalon keresztül, hogy “Szeretlek, nem szeretlek, akarlak, meg akarlak bas…” komolyan mondom ettől rendesen felment bennem a pumpa!!!!

Onnan kezdett jó lenni amikor a szülők bejöttek végre a képbe. A maffia vezér és az FBI összecsapása!!!! Végre valami izgalom!!! Ez lett volna az, amit vártam!!!

A két világ találkozása a SZÜLŐK SZEMPONTJÁBÓL BARMOI JÓ, de a gyerekek olyanok lettek mintha a saját történetükben lennének a mellékszereplők. Őszintén én rájuk nem is voltam igazán kíváncsi. Arra inkább mi lesz, ha a Vezér és Mr. Davis összetalálkozik. A Menny és a Pokol harca! Az igazi csata! És abban igazán nem csalódtam. A folyamatos fas… méregetést a két férfi között pedig imádtam! Az a párharc a szócsata, erre vártam végre! Két világ egymásnak feszülése, két ellentét! Na az már valami volt. Na és mi volt Alesa-val és Noah-al. Őszintén? Rohadtul nem érdekelt. Annyira klisés volt az ő részük, hogy fájt.

Egyáltalán nem erre számítottam! Klisés-klisé hátán, egyhangú főszereplők.

Lehet, hogy maga az alapszitu jó, de ez néha édes kevés ahhoz, hogy egy történet kiemelkedjen! Hiába, ha a fő szál már egy lerágott csont és a főszereplők is elhanyagolhatóak!

Sajnálom, de én teljesen így érzek és én mindig leírom, amit őszintén gondolok! Ettől függetlenül várom az írónők további kőnyveit is, mert kíváncsi vagyok rájuk!

Köszönöm az írónőknek a bizalmat és a könyvet!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Csak az tud ránk hatással lenni, aki valahogy megérinti a szívünket.”

5/2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s