Végzetes hajsza (Hajsza sorozat 2.)

Tartalom:

“Jay Davis évekig küzdött, hogy maga mögött hagyja sötét, fájdalommal teli múltját és új életet kezdjen. Mirában megtalálta azt a személyt, aki mellett önmaga lehet. Ő jelenti számára az utolsó reményt a boldogságra.
Mira mindent megtesz, hogy segítsen neki, de tudja, hogy ennyi titokkal a hátuk mögött sosem élhetik meg azt a boldogságot, amire mind a ketten vágynak.
Jay félti a gyenge lábakon álló kapcsolatukat. Fél, hogy a múltja a jelenüket is tönkreteheti, meghiúsítva ezzel a jövőbeli terveiket.
Képes lesz, hogy még időben felfedje a múltban történteket vagy a félelme bizonyul erősebbnek? Elkésik a vallomással?
Mi történik, ha a múlt testet öltve lecsap a szeretett nőre? Jay meg tudja menteni vagy az életére örök sötétség borul?”


Hát ez végzetesen jó volt!

Az első részben Mira volt az, aki nekem egy hatalmas nagy öröm volt! Imádtam a karizmatikus, erős, mégis odaadó stílusát, nagyon egyedi és kivételes lett! A második részben pedig talán még jobban megkedveltem! Itt egy kicsit jobban megmutatkozott a gyengédebb oldala, persze nem ment át szerencsére nyafogó picsába, de éppen eléggé lágyult el ahhoz, hogy még így is egy igazán szerethető karaktert maradhasson.

Jay-el az első részben nem tudtam nagyon zöld ágra vergődni. A véleményemben meg is írtam róla, hogy számomra kissé olyan volt mintha felcserélődtek volna a női és férfi szerepek, hiszen itt inkább Jay volt az, aki nyafogott és kirohanásai voltak, ami számomra eléggé furva volt, hiszen ilyet én még csak magamon, mint nőn érzékeltem. Ehhez képest ebben a részben már nagyon is megkedveltem. Jobban előjött a macsós oldala, nem a bunkó típusúra gondolok itt. De ugyanakkor a védelmező es a sebezhető is. Egy igazán összetett karaktert kaphattunk általa, aki, mint férfi kiválóan megállta a helyét.

Maga a történet számomra hihetetlen volt, jó értelemben. Még az első részt túl gyorsnak találtam, addig ez a rész szintén pörgött, de már jobban tudtam követni az események láncolatát, nem csapkodott ide-oda a történet, hanem szépen haladt előre és végre mindent megmutatott nekem olvasónak, amire az első könyv nem derített fényt! Továbbra is nagyon hozta azt a fajta stílust, amit én imádok egy jó könyvben, mégpedig azt, hogy nem lankadt le, nem írt le felesleges sorokat. 

Ami pedig kiderült a könyv által na attól eldobtam az agyam!

Istenein csavaros lett az egész és csak kapkodtam a fejem. Esküszöm még pislogni is szerintem elfelejtettem, nehogy lemaradjak bármiről!

Köszönöm az írónőnek ezt a kis kalandot!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“– Na látod, ebben legalább igazad van. Sokan ítélnek el valakit a külseje alapján, és azok, akik ilyen előítéletekkel élnek, el sem hinnék, mennyi érzelem lapul egy-egy zord külső mögött. Az ilyen emberek azt hiszik, ők többek másoknál, de ha tudnák, hogy pont ennek az ellenkezőjét érik el az ilyen megnyilvánulásaikkal .. – sóhajtott. – A külső nem minden. Ahhoz, hogy igazán ismerj valakit, a lelkét kell megismerned.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s