Rocksztárt ​kaptam karácsonyra

Tartalom:

“Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…

Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerû ReadySet dobosa.

Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel…”
Szerintem titokban mindenki ilyen ajándékot szeretne a fa alá!

Régen olvastam már utoljára LOL könyvet, de ez a kötet valahogy minden évben újra a kezembe kerül ilyenkor és elmerülök az őrült karácsonyban!

Imádtam, hogy mennyit tudtam nevetni ezen a történeten. Már az alap szituáció is kicsalt jó pár könnyet a szememből, de ehhez jött még egy vonzó csomagolásban egy nagy adag baj, egy szabadszájú csaj, egy zárt kabin és persze rajongók ezrei a nyílt vízen! Kell ennél több?

Igaz a történet kissé klisés, de mindezekért kárpótolt engem az a rengeteg fergeteges helyzet, amibe a főszereplőink keveredtek. Holly-t egyszerűen nem tudtam nem kedvelni! Néhol annyira esetlen, hogy az már viccnek is rossz, néhol meg igazán tökös volt. Ezt a két kombót egyszerűen nem tudtam nem szeretni benne!

Na és persze a kamu pasi a fagyöngy alatt…

Szerintem ebben a kötetben nem csak a rajongói sivítottak, de az olvasói is néha. Ki ne akarna egy ilyen srácot a fája alá? Jó volt kissé belekukkantani a nagy csillogás mögé is. Milyen az, amikor az ember híres és szinte egy pillanatnyi nyugta sincs. Vagy amikor mindenki más elvárásának meg kell felelnie, csak önmagának nem. 

Összességében imádtam ezt a kötetet! Igazi karácsonyi csemege mindenkinek, még azoknak is, akik már kinőték a tini éveket (itt én is jelentkezem).

Kedvenc idézeteim a könyvből:

“Azt hiszem, kevés lány mondhatja el magáról, hogy karácsony előtt szobafogságra ítélik, amiért egy csapat kisgyerek szeme láttára felpofozta a Mikulást egy bevásárlóközpontban.”

“(…) a pénz az, ami eldönti, kigúnyol vagy befogad-e a világ.”

“– Nagykorúnak hittelek. Fel sem merült bennem a liliomtiprás lehetősége.
– Ó, pedig idősebb pasik elcsábításában utazom. Tudod, hányan kerültek már sittre miattam?
– De előtte a diliházba, az tuti.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s