Éld át a pillanatot

Tartalom:


“Egy ​dedikálás, ami megváltoztatja az egész életed!
Panka mindig is tudta, hogy csak saját magára számíthat.
A tizenhét éves lány nevelőszülőknél él, emellett egy kiadónál dolgozik gyakornokként. Egyetlen szabály szerint éli az életét: senkit nem enged igazán közel magához, mert túl sokszor törték már össze a szívét.
Bastien hiába híres író, az ő élete is csak kívülről tökéletes.
A tizenkilenc éves, francia srác egy régebbi balesetét próbálja feldolgozni lelkileg, miközben egyre nagyobb nyomás nehezedik rá, hogy íróként is bizonyítson.
Bastien a kétségbeesését és a haragját másokon vezeti le, a budapesti dedikálásán viszont emberére akad: Panka az egyetlen, aki felveszi vele szemben a kesztyűt.
Egyre jobban izzik a levegő Panka és Bastien között, az idő viszont ketyeg, a fiú ugyanis hamarosan elhagyja az országot. A szerelmüket már csak egy karácsonyi csoda válthatja valóra?
Az év legédesebb és legromantikusabb karácsonyi története, ami boldogsággal tölti meg a szíved. Mélyedj el benne!’

Igaz karácsonyi csoda!

Rácz-Stefán Tibor könyve megolvasztja még a legfagyosabb szíveket is. Az írótól az első könyvem az Élni akarok! volt, de az után a könyv után sem akartam lemaradni az írásairól, hiszen azzal a történettel engem teljesen levett a lábamról, bár igaz, ott inkább összetörte darabokra a szívemet, persze a szó legszebb értelémben.

De itt megolvasztotta!

Régebben sokkal több karácsonyi történetet olvastam, de mostantól felveszem ezt a listámra, hogy karácsony előtt új szokást kezdjek. Méghozzá azt, hogy ezt a könyvet olvasom, hiszen általa teljesen rá tudok hangolódni az ünnepekre.

Nem egy kis szimpla karácsonyi romantika!

Mondanám, hogy egy cukormáztól csöpögő, nyálas romantikus történet amelyből már százat olvastam és NEM! NEM mert hiába a fő téma ugye a szerelem, az író tökéletesen belesimított olyan szálakat, amelyek igen is fontosak, de sokszor tabu témák, nem szeretnek, vagy nem akarnak foglalkozni velük az emberek. Pedig ilyenek igen is vannak és az író ezt tökéletesen tárja fel előttünk.

A történetnek ezen felül igazán mély mondanivalója van, ráadásképpen a karakterei is igazán sokrétűek és kiválóak. Nem lehet őket nem imádni! Két sebzett lélek gyönyörű egymásra találása. Mindkettőjüket megsebezte a múlt, mindketten félnek nyitottak lenni, de csak élniük kell a pillanatnak.

Meghitt, elgondolkodtató, kicsit talán felkavaró a fő karakterek háttérvilágával (ami nem baj, nekem pont ez tetszett benne annyira), de csak annyira, hogy utána megmelengesse a szívünket.

Tökéletes karácsonyi olvasmány! Olyan, ami megmelengeti a szíved, miközben kibuggyan a végén a könnyed.

Köszönöm az írónak a felejthetetlen élményt!

2020 talán nem volt a legjobb évünk, de mégis kaptunk az író általa egy kis karácsonyi csodát!

Kedvenc idézeteim a könyvből:

Tudod, mi az igaz szerelem? Amikor a párod összes hibáját elnézed, és a legrosszabb pillanataiban is ugyanúgy szereted, mint amikor a csúcson vagytok”

“Mindenki azt hiszi, a negatív kritika a könyv halála. De tévednek. Akkor hal meg egy könyv, ha senki sem beszél róla.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s