A ​két herceg (Vágymágusok 2.)

Tartalom:

“Bálok, titkok, szívdöglesztő mágusok…
Rianna izgatottan várja a gyógyítók vizsgáját, és azt, hogy bejusson vele a könyvtárba, ám az események nem várt fordulatot vesznek. Valami zajlik a háttérben, aminek hatására Lidérc különösen kezd viselkedni.
Közben Erdon herceg hazafelé tart a sereggel, és Delonnal, az éles eszű, jóképű gyógyítóval. Rianna egyre nagyobb veszélybe kerül, és minden vágya, hogy visszacserélje magát az öccsével. Ám közben egyre több furcsaságra felfigyel. Mit titkolnak a háborúról a vezetők?
Rianna megpróbálja kideríteni a tűztojások titkát, és azt, milyen múltbeli sötét árny nehezedik a rémálmokkal küszködő, vonzó hercegre.
Miközben tart a katonai kiképzés, őket figyeli az élő vár, egy szélszörny, és ki tudja még, mi minden más.
„Pusztulj, vagy szeress”, a természet csak ezt a két utat ismeri, és ha nem vigyáznak, nagyon is lelkesen segít mindkettőben.
Éld át izgalmas és mágikusan érzéki kalandjait!”


A tűzisten szerelmére mégis mi volt ez és hol van a befejező rész????

Már nagyon vártam, hogy a kezembe vehessem a második részt, hiszen az első rész annyira magába szippantott, hogy nem akartam kilépni a világából.

A második kötet sem okozott csalódást.

Annyira belemerültem az egész világba, mintha én magam is jelen lettem volna. Nem bírtam ezt a részt is nem imádni.

Őrületes, vicces, egyedi és lehengerlő alkotás lett. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az írónő mennyire egy egyedi és csodás világot alkotott meg a lapokon keresztül, ahogy ez a szereplőkön is megmutatkozik. Ráadásképpen nem csak a főszereplőnkön, de a mellékkaraktereken is, akik mind precízen lettek ők is kidolgozva.

Na és maga a történet!

Árulás, szerelem, varázslat, küzdelem, mindez megfűszerezve On Sai egyedi humorával, kell ennél több? On Sai minden megadott ebben a történetben amit csak szerettem volna. Na és az a függő vég… Áh teljesen kikészített és azonnal akarom a harmadik részt!

Alig várom, hogy olvashassam az utolsó részt és annyira örülök, hogy az írónő azután sem fogja elengedni a történetet, hiszen mint megtudhattuk, lesznek még kiegészítő kötetei, illetve kaphatunk majd novellákat is. Igaz Rianna és Lidérc története a harmadik résszel lezáródik, de az írónő a kiegészítő kötetekben más szereplőket is ki szeretne bontani.

Szóval jöhet minden is!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Csak a bolond mutatja meg az erejét. Atyám szerint az emberek igazi arca akkor villan ki, ha náluk gyengébbel találkoznak.”

“– Én döntöm el a sorsomat. Én írom a rohadt balladámat, nem te!”

“Bármilyen sötét az éjszaka, előbb-utóbb eljön a virradat.”

“A külső ellenség ellen ezerszer könnyebb küzdeni, mint a belső ellen.”

„A mágiának csak a képzelet szabhat határt, márpedig én igen fantáziadúsan szeretnék életben maradni.”

„Lidérc bosszúsan odajött, és kitépte a kezemből a takarót. Ám azonnal hátra is lépett, és utálkozva mondta: – Miért van állandóan ilyen édes szagod? Fürdened kéne! – kötekedett. – Tudod, vízzel! Vagy ősi nemesek nem szoktak? Csak körtelében mosdasz? Azonnal fel is bosszantott:– Belőled meg árad a citromfű illata! Még nem kevertek össze sötétben egy zsák gyógyfűvel? Ha így folytatod, Fola asszony belelógat egy kancsó teába.”


„– (…) Látod, milyen gyönyörű, aranybarna ? Egyesül benne a nap ragyogása, a föld éltetőereje, és a víz mindent körbeölelő lágysága. A méz olyan, mint maga az élet. Egy cseppnyi esszencia az istenek nedvéből. – Mijéből? – kérdezte zavartan Lidérc. – Pontosan melyik isten melyik nedvére gondolsz?Elakadt a hangom. Kellett egy pillanat, míg belegondoltam, majd sűrű pislogás közepette elvetettem a képet:– Túl közelről nézed. A távlatokba gondolj bele, lásd a természetet egészben!– Női vagy férfi nedv? – makacskodott Lidérc. – Nem mindegy.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s