Rebel ​Heir – Lázadó örökös (The Rush 1.)

Tartalom:

“„Volt ​már veled olyan, hogy csak ránéztél valakire, és tudtad, hogy a feje tetejére állíthatná az életedet, ha hagynád?”

Hogyan legyen szuper nyarad a Hampton-vidéken:
Csípj meg egy mesés albérletet az óceán partján! √Pipa.
Szerezz munkát egy menő szórakozóhelyen! √Pipa.

Hogyan szúrj el egy szuper nyarat a Hampton-vidéken: Ess bele a fekete bőrdzsekis, borostás, átható tekintetű fickóba, aki kitűnik a tömegből! Abba, aki úgysem lehet a tiéd, miután vége a nyárnak. √Pipa. √Pipa. √Pipa.

Pláne, ha ez a szexi, tetovált isten a főnököd. Pláne, ha nemcsak a munkahelyed az övé, hanem ő a fél város örököse. Pláne, ha gonosz veled.

Aztán apránként leomlott a fal, amit ez a kemény pasi maga köré épített. Nem kellett volna beleszeretnem a lázadó örökösbe, főleg, miután világossá tette, hogy nem akarja átlépni velem a határt. Esténként hiába hűlt le a levegő, mégis egyre forróbb lett körülöttünk. A nyaram sokkal érdekesebb lett, de bonyolultabb is egyben. Egyszer minden jó dolognak véget kell érnie, nem? Csakhogy én nem ilyen befejezésre számítottam vele.

Vagy legalábbis úgy tűnt. Egészen addig, amikor egy este rám parancsolt, hogy üljek be a kocsijába, mert nem akarta, hogy a sötétben gyalogoljak. Nagyjából így kezdődött a dolog Rushsal.”

Oké azonnal kérem a második részt!!!! Vi Keeland az az írónő akit ha bármikor leveszek a polcról tudom, hogy olyan élményt fog nekem nyújtani, ami maradandó, megrázó, szívet tépő és mégis gyönyörű egyben. Penelope Ward írónőtől még nem olvastam ugyan, de lassan tőle is el kellene kezdeni!”

Azt a rohadt…

Amikor megtudtam, hogy az új sorozat jön ki a két írónőnek azonnal le akartam rá csapni, hiszen tudtam, hogy ez a történet is olyan lesz, hogy „Hol a következő könyv?”. Ez az első sorozata a két írónőnek, így dupla nagy izgalommal vártam, bár azt sajnálom, hogy vagy egy évet kell várni a folytatásra, de megéri várni!

Vi Keeland írónőtől már megszoktam azt, hogy a könyvei bár klisésnek tűnnek, mégis meglepnek azzal a mély mondanivalókkal és nehéz témákkal amiket feltárnak előttünk. Itt sem volt ez másképp, ráadásul a fő szál éppen csak véget ért volna a végénél, amikor is betoppant egy olyan tényező, ami tovább húzza az agyam és amitől miután kiolvastam a könyvet, azonnal akartam a második részt!

Rátérve a karakterekre én egy kicsit durvább férfi főhősre számítottam. Lehet azért mert ugye olvastam már a Royal fiúkat akikhez képest Rush szerintem egy kis angyalkának tűnik a bagózásával és a nőügyeivel… Azt olvasva, hogy lázadó örökös, valami olyasmire gondoltam, mint azok a Royal fiúk. De nem csalódtam benne, sőt azt el kell ismernem, hogy a családi háttere nagyon ütősre sikeredett és így igazából az egész személy egy kiválóan árnyalt személyre sikeredett.

Gia is egy érdekes személyiség. Először egy szürke kisegérre emlékeztetett, akiben semmi érdekesség nem lesz, de aztán gyönyörűen kibontották a személyiségét és az ő családi hátterét is.

Hogy mit gondoltam azokról a kemény és kíméletlen témákról, amiket az írónők ismét felvezettek előttünk?

Leesett az állam.

Nagyon megrázóra sikeredett az biztos, főleg a vége akasztott ki a legjobban.

A két írónő ezúton is bemutatta miért is tudnak ők ketten olyan jó párost alkotni. Hiszen a sorozat első része nagyon ütősre és megindítóra sikeredett, éppen ezért annyira várom már, hogy vajon mit hoznak ki a következőből.

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Az embernek néha el kell engednie azt is, ami igazából sohasem volt az övé.”

„Amikor félsz beleszeretni valakibe, az általában azért van, mert már kezdesz beleesni (…).”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s