Joyce ​elméjében (Bűnös viszony)

Na ez mi a franc is volt most????

Amint kiolvastam a Joyce csapdáját, azonnal a kezembe vettem ezt a novellát, mert nem akartam vele egy percet sem várni. Így is már nagyon viszketett érte a kezem, szóval belekezdtem és hadd mondjam el, hogy a végére azt hittem odamegyek az írónőhöz és azt mondom neki, hogy na akkor most leülünk kicsit beszélgetni!!!

Szóval kezdeném azzal, hogy bár azt hittem ez a kis novella majd szépen lezár bennem mindent és minden kérdésemre megadja majd a választ, a végére csak annyit bírtam kinyögni, hogy na ez meg mi a franc volt???

Joyce ugyanis sok mindent megválaszolt, de egyben hatalmas kérdőjeleket is hagyott maga után, amikre nagyon kíváncsi lennék, illetve arra is, hogy vajon az írónő mit fog ezekkel a lezáratlan kérdésekkel kezdeni? Újabb sorozat? Vagy gondoljuk azt amit akarunk? Nem szeretem ha kétségek között hagynak!!!! De erre csak azt tudom mondani, hogy mesteri lett.

Szívesebben olvastam volna ezt mondjuk regényként, mert szerintem Joce-nak nem lenne elég egy kis szösszenet. Én például nagyon élveztem volna ha belekerül az ő szemszöge is a sorozatba, mert szerettem volna róla kicsit sokkal többet olvasni! De így is örülök, hogy legalább egy novella erejéig ennyit is kaptam.

És hogy mit kaptam általa?

Csak még több kérdőjelet a temérdek mondat végén! Bár imádtam belelátni egy mesteri, mégis ördögi elme zavaros fejébe, úgy érzem nekem ez nem elég! Kifejtették ugyan milyen volt ő valójában, megtudhattuk, mi játszódott le a fejében és min gondolkodott bizonyos helyzetekben, de ez számomra nagyon kevés!

Legszívesebben egy teljes könyvet kérnék csak az ő szemszögéből. De ettől függetlenül nem tudtam nem imádni! Tudom, hogy talán ez kicsit fura, hiszen ő maga a Sátán, aki angyal bőrbe bújt, de én mégis nagyon szerettem, főleg azért, mert ezt a karakter az írónő baromi jól megírta, mélységet adott neki, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni!

Ráadásul az időzített bomba már el van rejtve, szóval arra is kíváncsi lennek az vajon mikor robban majd mindenki képébe.

Szóval én csak egyet mondok! Több Yoce-t szeretnék!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s