Érzéki ​csábító (Csábító 2.)

Tartalom:

“Ahhoz, hogy meglásd a lényeget, nem ítélkezned, hanem szeretned kell!

Bár Niko és Olivia ellentétes oldalon játszott, a sorsuk egyre inkább összefonódott. A kölcsönös vonzalom és a tragikus körülmények egymás felé sodorták őket. Hiába tudják mindketten, hogy a köztük lévő fellángolásnak nem lehet jövője, már nem a józan ész, hanem az érzelmeik irányítják őket. A legnagyobb küzdelmeket már nem az ellenfeleikkel, hanem a saját démonaikkal vívják.
Olivia lelke bosszúért kiált, melyhez az erejét Nikoból nyeri. Nikoról viszont mindennap lehull egy újabb álarc. Oliviára van szüksége ahhoz, hogy visszataláljon eredeti önmagához. A határok elmosódnak. Felvállalva az egymás iránt érzett szenvedélyt, beláthatatlan következmények áradata zúdul a nyakukba. Niko hiábavaló csatát vív saját múltjának elnyomásáért, egy új élet megteremtéséért. Rá kell döbbenniük, az elkövetett vétkeik elől nem menekülhetnek.
Ahogy telik az idő, úgy lesz egyre nagyobb a kockázat is. Az ellenségeik pedig lesben állva várnak, hogy hibát kövessenek el…”


Oké. Először is szeretném leszögezni, hogy ettől a véleményemtől függetlenül baromira várom már a harmadik rész olvasását és az előző könyveit is imádtam az írónőnek és ez a történet nem veszi el a kedvem attól, hogy tovább olvassak az írónőtől. A legőszintébben írom most ezt le nektek…

Mi a fas… volt ez, de tényleg. A könyv végére Olivia miatt úgy kikeltem magamból, mint még talán soha semmitől, de úgy Isten igazából. Annyira felhúzott az a kis rib…, hogy ha valós személy lenne, megkeresném és addig fojtogatnám, amíg lélegzik és ver a szíve. Sajnos talán ezt a részt miatta nem bírtam elviselni.

De engem több szempontból is kiidegelt ez a történet…

Habár az első részt faltam és alig bírtam letenni, ez a rész kínszenvedés volt. Nehéz ezt leírnom, de mindig azt mondom, én őszintén leírom a véleményem, mivel az olvasóim is ezt várnák el tőlem, szóval itt is kénytelen vagyok megírni az őszintét, bármennyire is fáj nekem, hiszen az első részt annyira imádtam. De ez a rész számomra nem volt eléggé dinamikus. Érzelmileg tökéletesen lett felépítve, nagyszerűen lett megkomponálva az, hogy Niko és Olivia, hogyan hangolódnak egymásra, majd egymás ellen, de ez a folyamatos macska-egér játék nekem egyáltalán nem tetszett, ahogy ez az egész könyvet átívelte. Ez a fajta monotonitás nem jött be, nekem kell a folyamatos impulzus, unalmas volt ez a se veled se nélküled kapcsolat. Vagy ahogy folyamatosan azt olvastam, hogy veszekedés, dug…, civakodás, majd újabb kefé… .

Ugyanakkor jo volt, hogy az irónő nem zárta le olyan könnyen ezt az egészet, nem csapta le mint a lecsót, de szerintem ehhez nem kellett volna egy teljes könyv. Egy fél mondjuk szerintem tökéletesen elég lett volna és mondjuk rátérhettünk volna utána a fontos dolgokra is. Mert az, hogy a 300. oldalon indul be jobban a stroy kicsit kicsinált. Egy szóval sajna csak túl akartam lenni az egész történeten, mert sokkal jobban érdekelt az, hogy mi lesz a harmadik részben, de persze ezt a részt sem akartam csak azért kihagyni mert nem indult be úgy az egész, ahogy én azt szerettem volna. És gondoltam, hogy lesznek benne olyan jelenetek amik kellenek ahhoz, hogy megértsem majd a harmadik részt.

De őszintén nagyon gondolkodom azon, hogy Olivia miatt elkezdjem-e a befejező részt, mert én még egyszer ennyi nyavalygást már nem vagyok hajlandó elviselni. Nem is tudom kit sajnálok jobban, Nikot vagy magamat, amiért ezt, már bocsánat, de végig kellett szenvednünk.

Sajnálom, de nekem ez a színtiszta véleményem róla, ettől függetlenül tisztelem az írónőt és a munkásságát is, valamit a többi könyvére is nagyon kíváncsi vagyok, csak most ez a történet nem talált be nálam.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Ha az ember önmagának hazudik, abból soha nem származik semmi jó.”

5/3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s