Halálos ​Hollywood (Caroline Wood 3.)

Tartalom:

“A ​híres brit színésznő titokzatos fenyegető üzeneteket kap egy idegentől, aki látszólag mindent tud róla; mikor, hol, kivel, mit csinál. Emily Montgomery már fényes nappal sincs biztonságban, ezért felfogadja Beverly Hills legvonzóbb magánnyomozóját… de hogy a fényűző partikról se maradjon le a zaklató miatt, szüksége van egy „barátnőre”, akinek egyéni a stílusa, rajong a celebekért és jártas a harcművészetekben. Caroline Woodra esik a választása, aki valójában azért utazik a sztárok városába, hogy világraszóló cikket írjon a lapba Hollywood hírességeinek viselt dolgairól.
Caro első feladata nem éppen testhezálló, de hogy a veszélyesen sármos új főnökét lenyűgözze, a lány még arra is hajlandó, hogy karateedzésre járjon, kihallgassa a celebek féltve őrzött titkait, és tűsarkúban is képes legyen mosolyogni három órán át.”


Elképesztően zseniális és eszelős! A könyv végére csak annyit tudtam kinyögni, hogy azt a ro…

Úgy érzem, ahogy egyre jobban haladunk a sorozatban, Angelika egyre durvább és elképesztőbb mélyekbe visz minket, amit én egyáltalán nem bánok, sőt, bátorítanám rá hogy nyomuljon ezzel kapcsolatban tovább és mutassa meg mit tud még kihozni ebből a sorozatból. Mert szerintem még sok minden rejlik benne, habár ez már számomra így is több mint jó!

Izgalmas, fordulatos, pikáns, ugyanakkor elgondolkodtató és felkavaró!

De mi is vár ránk a csillogó díszletek mögött?

Az írónő rendesen belecsapott a dolgok közepébe ezzel az újabb alkotásával, bár a Róma Róma-nál is már kimutatta nekünk olvasóknak a foga fehérjét, Angelika nem vett vissza a stílusából, sőt, ha szabad így fogalmaznom, talán ez általa a könyv által, kicsit még jobban kivetkőzött önmagából, persze a szó pozitív értelmében.

Szóval milyen volt a legújabb Caroline Wood-sorozat?

Rendesen eltávolodtunk Barcelona-tól, az egyszer biztos! Ugye az első részben legfőképpen az ételeken volt a hangsúly és a szerelmen, egy gasztro túra, egy mesés helye, némi romantikával megfűszerezve. Róma-ban már kiszállt ebből a képből, persze azért még nem teljesen, de már ott is elkezdtünk menni jobban a krimi vonal felé, amivel nekem semmifajta problémám nem volt. És most Hollywood-ban már teljesen átmentünk két másik műfajba, a krimi és kicsit talán a thriller vonalon egyensúlyozva!

És hogy milyen jól is tette ezt az írónő!!!!

Abba ne hagyja!!!!

Nem győzöm dicsérni az újabb munkásságát, ugyan is szerintem ez a történet messze túlszárnyalta elődeit. Persze azokat is imádtam és újra fogom majd még őket nem egyszer olvasni, de ez a történet szerintem vitt mindent mert nekem mindent megadott, amit csak várok egy jó és pergős könyvtől.

Szerelem, csalás, árulás, függöny mögé kukkantás, milyen is a Star élet, leleplezés, gyilkosság, féltékenység.

Egy szóval minden volt itt ami szem és szájnak ingere.

Caroline-t pedig még mindig imádom.

Egy annyira élvezetes és vicces személyiség, amellyel, ha együtt nyomozok, egyszerűen képtelen vagyok már csak miatta is letenni a könyvet. Annyira életszerű, mintha hús és vér lenne. Le a kalappal a megálmodója előtt. És akkor el ne feledkezzek az újabb szereplőkről sem, akik Caro mellett szintén vitték a pálmát. De itt nem szeretnék spoilerezni ezért csak annyit írok, hogy ők is megérnek egy misét.

És a végére már csak egy dolog maradt!

Hol a következő rész???

Köszönöm az írónőnek és a kiadónak a recenziós példányt és a bizalmat. Tűkön ülve várom a következő Caro részt!

 Kedvenc idézetem a könyvből:

“Míg vér nem folyik, a rendőröket nem érdekli az ügy…”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s