Vérzivatar (Örök idők 1.)

Tartalom:

“Te mit tennél a szerelemért?
Meddig mennél el a szerelemért?

Áronnak nincsenek barátai. Semmi sem fontos neki szülein, és a motorozáson kívül.
Márk, Áron életének sötét foltja. Mindent elér, amit akar. Az sem zavarja, ha vér tapad a kezéhez.
Emma a megszokott egyetemisták életét éli: haverok, buli
Egy véletlen során világaik keresztezik egymást, amely tele van titkokkal, fájdalommal, szerelemmel és szenvedéllyel.
Mindhármukban egy valami közös: a VÉRZIVATAR, amely testüket áztatta.
Az Örök Idők egy olyan romantikus – fantasy könyvsorozat, amely hasonló, de mégsem egyforma történeteket foglal magába, mitikus lényekkel ötvözve.

A történetek központi kérdése:
Vajon a szerelem legyőzhet minden rosszat?

„Ő volt a megfontoltság tipikus mintaképe. Én meg a meggondolatlanság lidérces árnya. Márk pedig a fenyegető veszedelem.”

Köszönöm az írónőnek a lehetőséget és a könyvet. Itt el kell mondanom, hogy bár csak még két könyvet olvastam az írónőtől, de imádom a stílusát és alig várom a következő hátborzongató alkotását.”


Először is az első könyve az írónőnek sokkal jobban tetszett. Az elejétől a végéig végig rettegtem az egészet, de nem bírtam letenni sem. Egyszerűen függővé tett. Sajnos ennél a könyvnél nem éreztem ezt a fajta függőséget, sőt sajnos kissé lassan haladtam vele és egyszerűen ezáltal nem is tudott magába szippantani. Nem éreztem azt, amit az első könyvél, hogy az elejétől a végéig végig izgultam és rettegtem egyben tőle. Persze az átváltozós részeknél nálam is megfagyott az ereimben a vér, de szívesen éreztem volna ezt a teljes könyv során. Egyszerűen sajnos nem tudtam élvezni. Hiába imádtam benne a női főszereplőt, belevaló, eszelős, szókimondó és végre nem egy skatulyából kirántott kis pics… hanem egy önálló és élvezetes karakter. Csak sajnos egy jó karakter még nem elég ahhoz, hogy egy könyvet mesterivé tegyen.

A főgonosztól nem tudtam rettegni. Egyszerűen semmi érzelmet nem váltott ki belőlem, ahogy Áron sem. Ezt amúgy sajnáltam, mert nagyon vártam az írónő új könyvét és reméltem annyi érzelmet fog belőlem kiváltani, mint az első kötete.

Ennél a könyvnél megjegyzem, hogy számomra kissé olyan volt mintha ez lett volna igazából az első írása. A démonok között könyvében semmi olyat nem fedeztem fel, mint ebben, például a monotonitás, amikor a főszereplőnk felkel, zuhanyzik, felöltözik, elmondja milyen színű nadrágot húz fel, hozzá milyen felsőt és milyen cipőt.

Ettől függetlenül nagyon várom az írónő következő könyvét és nagyon köszönöm neki a bizalmat.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Érezni akarom azt, amit te. Veled akarom átélni, minden egyes pillanatát az átváltozásnak. Mimdkét életedben helyet szeretnék kapni.”


5/4,5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s