Végtelen horizont

Tartalom:

“Becky ​Dwyer három évvel ezelőtt hozott egy rossz döntést, és most eljött az idő, hogy megfizesse az árát.

Egy olyan világban, ahol az elektromosság csak háromezer méteres magasság felett elérhető, a légjárók biztosítják a kereskedelem áramlását.
Becky egész életét nagybátyja, Duke Barton hajóján töltötte, és soha nem is tervezte, hogy ezen változtatni fog. Három évvel ezelőtt azonban üzletet kötött a kétes hírnevű Nick Mattockkal, aki most behajtja a lányon a tartozását.
A műszerészlány hirtelen sokkal távolabb kerül az otthontól, mint azt valaha képzelte volna. Eddigi kényelmes világa darabokra hullik. Helyt kell állnia egy olyan legénység tagjaként, melynek legalább a fele hajdani kalózokból áll, miközben megpróbál megtenni mindent, hogy visszajuthasson a nagybátyjához.
Azonban kénytelen ráébredni, hogy ez koránt sem lesz olyan egyszerű, és nem csak azért, mert Nick minden lépését szemmel tartja. Hamarosan nem csak az ő, de Duke élete is veszélybe kerül, és megoldást kell találnia, ha nem akarja elveszíteni azokat, akiket szeret.”

A második sorozatom volt az írónőtől és őszintén megmondom féltem, hogy nem fog annyira tetszeni, mint Winei történetei, amiket faltam. De, hogy én mekkorát tévedtem ebben!!!!

Az írónő ismét egy izgalmas és lélegzetelállító világot épített ki, amibe ismét szívesen élnék, egy léghajó fedélzetén, oldalamon a vad es zabolátlan Beky és a harcias, ugyanakkor mégis melegszívű Nick-el, akiket nagyon megkedveltem. Bár Bekcy az elején nekem nem volt egy túlzottan szimpatikus karakter. Egy kis tejfeles szájú kislány, aki már nagylánynak képzeli magát és kissé túl nagy a szája. Remeken lett megírva, nekem mégis az idegeimre ment azzal, hogy mennyire egy gyerek volt még az elején. Persze ez szépen fokozatosan el is múlt, ahogy az ellenszenvem is ellen és egyre jobban megkedveltem, sőt kifejezetten imádtam.

A történet pörgős, élvezetes és csavaros, ahogy az az írónőtől várható is volt.

A végére azonban nem számítottam. A szerelmi szál ugyanis a vége előttig kiszámítható volt, de a végére nagyot koppant az állam, ugyanis erre nem számítottam. Nem akarom lelőni a spoiler-t, de kijárna neki egy következő rész, már csak a vége miatt is!

Az írónő baromi jó világot alkotott meg. Imádtam végigolvasni miért is lett ilyen és teljesen bele tudtam magam ezáltal képzelni és csak meg élvezetesebbe tette számomra az egész történetet.

Összességében igazi akciódús kalandregény, romantikával, ami nem túl csöpögős és jó sok humorral megfűszerezve.

Kedvenc idézeteim a könyvből:

“Elképesztő, mi mindenre képes egyetlen elhibázott döntés.”

“– A lelkiismeret szar dolog – jegyezte meg nagy bölcsen. – Ha van, csak problémát okoz, ha nincs, állatot csinál belőled.”

“– Minden csak annyira bonyolult, amennyire azzá teszed magadnak.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s