Uralkodj magadon sorozat, spoiler mentes vélemény

Uralkodj magadon spoiler mentes vélemény

Nagyon vártam már ezt a sorozatot, valamiért mégis miután megszereztem az összes részét, utána sokáig vártam azzal is, hogy végre a kezembe vegyem és kiolvassam.

És mekkora hiba volt ez a részemről!

Ez a sorozat minden tekintetben nagyon ütős volt! És ha valaki azt hiszi, hogy csak sexy pasikról szólnak, akinek hatalmas hatalmuk és még annál is nagyobb egójuk van, akkor csak szólok, hogy ezzel egy kicsit mellényúltak. Mert igaz a két első könyvben valóban így van, de aztán jönnek a záró kötetek és ott minden fal lebomlik.

Milyen nehéz lehet egy korona? Milyen felelősség van egy király, vagy királynő vállán? Tényleg minden mesebeli és szép a királyi családban?

Hát ezek nem tündérmesék, hanem igen is a rideg valóságok, amint arcul csapnak minket és felébresztenek a Csipkerózsika álomból.

Legalábbis az első rész ennek az előétele, a második az engem semennyire nem érintett meg, szerintem azt teljesen át kéne írni, a harmadik és a negyedik pedig már az igazi főfogás és a desszert.

Mi tetszett a sorozatban a legjobban?

Az őszinteség!

Megmutatja, hogy hiába a hatalom, a fény és a pompa, ha nincs más mögötte mint kietlen pusztaság és keserűség, ami kitölti az éppen adott embert.

Hogyan építeném fel, melyik volt a kedvenc részem?

Az utolsó és a harmadik rész még most is verekszik egymással az első helyért!

Az utolsó könyv bemutatta a színtiszta igazat, a pompa és a drágakövek mögötti rideg valóságot, mindezt egy gyönyörű szerelemmel megspékelve, ami egyszerre volt szívfájdító és meseszép. A harmadik könyv is belement ebbe a témát, de nem annyira mint a legutolsó, de mégis gyönyörű és csodás történet lett amelyben mind a két főszereplőt imádtam. Az első rész szinte csak belekóstolt, de azt sem lehet nem szeretni.

Melyik az a rész ami nem tetszett?

Királyi szerető…

Nem ecsetelme sokat, egyszerűen semmi nem volt jó benne, sem maga a történet, sem az egyik főszerelő, aki miatt az egész könyv számomra egy tortúra volt.

Amúgy összességében én nagyon szerettem a sorozatot.

Szerettem olvasni mert élvezetes volt, érdekes és nagyon szórakoztató. Majdnem minden karakter imádtam benne és azt, ahogy a sorozatra szépen egymásra épült. Én csak ajánlani tudom.

Kedvenc idézetem a sorozatból:

“Mert most már tudom, amit korábban nem tudtam: az élet túl rövid, túl kiszámíthatatlan, és túl kegyetlen ahhoz, hogy megalkudjak.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s