A ​tested védelmében (Uralkodj magadon 5.)


Tartalom:

“Egy esztelen szerelem
Abigail Haddock gyönyörű, okos, de olyan merev, mint aki karót nyelt. Erről tulajdonképpen nem tehet, hisz Wessco egyik nagy múltú, dúsgazdag, arisztokrata családjába született, akiknek „karót nyelt” a középső nevük. Viszont sikeresek. Abby is azért dolgozik, hogy olyan kiváló orvos váljon belőle, amilyet a családi hagyományok megkövetelnek.
Nincs ideje esztelenségekre.
Tommy Sullivan élete másról sem szól, csak esztelenségekről.
A férfi halálos képességekkel bíró elit testőr és egy jómódú nemeseket védő neves cég társtulajdonosa, emellett azonban nagyhangú, szórakoztató és ellenállhatatlan sármőr. Tudja, hogy kell mulatni, és még sosem látott senkit, akinek nagyobb szüksége lett volna egy kis mulatságra, mint Abbynek. Hamar észreveszi, hogy a csinos kis doktornő azonnali beavatkozásra szorul, mégpedig hosszú, forró, tiltott csókok formájában.
Rövidesen a köztük lévő vadítóan szexi, bűnösen kielégítő, kötöttségek nélküli megállapodás valami sokkal többé válik. Valami édes dologgá, amihez ragaszkodunk, ami igazi. Csak éppen mindketten túl önfejűek ennek beismeréséhez.
Az ellentétek vonzzák egymást – ezt mindenki tudja. De meddig tarthat egy erre épülő kapcsolat?”


Nem a sorozat legkiemelkedőbb darabja a záró kötet, de nem is volt annyira rossz sem.

Az Uralkodj magadon sorozat ezzel a résszel le is zárult, de vajon milyen szájízzel búcsúztam el az utolsó könyvel tőle?

Nem estem hasra az biztos. Ahogy a sorozat többi kötetétől is megszoktam, ebben a részben is klisét olvashattunk, klisé hátán, bár a szereplők nekem itt kiváltképpen nagyon tetszettek és az ahogy belekeveredtek ebbe az egészbe egymással. Mint személyiség nem sokban különböznek az előző részekben megjelent szereplőktől. A csaj egy visszahúzódó, szürke kisegér, a pasi egy barom, aki meg a legyet is röptében és végül nagy nehezen összejönnek. Itt sokkal jobban éreztem, hogy ez a történet egy igazi brazil szappanopera. Amit nagyon sajnálok, mert tényleg nagyon vártam a sorozat befejező kötetét, de végül nem ő tette fel a tiarára a legszebb égkövet.

Sokkal több akciót vártam volna el tőle, az elődeikhez képest és bár az írónő megpróbált belecsenni egy kicsi és mély szálat, olyan volt mintha megijedt volna tőle és egy vállrándítással elintézte az egészet, majd ment minden tovább, ahogy eddig volt.

Egy szóval nekem a negyedik rész sokkal jobban tetszett és nem is nagyon értettem miért kellett még egy plusz rész a sorozathoz, de igazából annyira nem volt rossz. Egynek elment.


Kedvenc idézetem a könyvből:

“Ha az ember hazudik, mindig érdemes a lehető leginkább ragaszkodni az igazsághoz. Ez talán nem került bele a Bibliába, de azért fontos aranyszabály.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s