Bukott ​örökös (A Royal család 4.)

Tartalom:

“Ezek a Royal fiúk tönkretesznek.

Easton Royalnak mindene megvan: vonzó külső, sok pénz, éles ész. Életének egyetlen célja, hogy a lehető legjobban szórakozzon. Sosem gondol a következményekre, mert nem kell miattuk aggódnia.

Egészen addig, amíg fel nem tűnik Hartley Wright, és fel nem forgatja egyszerű életét. Ő az egyetlen lány, aki nemet mond neki, hiába vonzódik a fiúhoz. Easton képtelen megfejteni, és ez csak még ellenállhatatlanabbá teszi a számára.

Hartley-nak nincs rá szüksége. Szerinte Eastonnak előbb fel kell nőnie.

Lehet, hogy igaza van.

Ellenségek. Szabályok. Megbánások. Eastonnak életében most először nem elég a Royal-korona. Kénytelen megtanulni, hogy minél magasabbról indul valaki, annál nagyobbat bukhat.”Most tényleg egy évet kell várnom az utolsó részre?????

Az előző kötetekben Easton majdhogynem kedvencemmé nőte ki magát, ezért rettentően vártam a saját könyvét és kíváncsi voltam vajon milyen is lesz, de most hivatalosan is kiszerettem belőle… Az első részekben még csak egy cuki srác volt, aki hülyeségeket csinált, persze ott már lehetett sejteni a problémáit, de ezek felett simán el lehette siklani. Meg azok felett is, ahogy Ella-t “piszkálta”. De ebben a részben kimutatta a foga fehérjét és megláttam egy olyan oldalát, ami eléggé kiábrándító és idegesítő is egyben. Szóval a szerelemnek vége, sajnálom Easton… Mondjuk tény, hogy egy hihetetlenül jól kidolgozott karakter lett belőle és igazán mély a felszín alatt, ez viszont nagyon is tetszett benne. De, amit a felszín alatt találtam az már annyira nem vonzott.

Amúgy a történet ettől függetlenül adta a szokásos zsongását, azt a hihetetlen magával ragadó energiát, amit minden részben éreztem és mégsem volt annyira jó mint az első három könyv! Read és Ella története valahogy annyira magával ragadott és annyira intenzív volt, hogy lehet nem is lehetne velük felvenni a versenyt. Főleg, hogy az ő story-k három könyvet ölelt fel, míg Gid-e egy felet, Easton két könyvet kapott, az ikrek pedig kimaradtak a sorból, amiért kissé dühös vagyok, mert nagyon kíváncsi lennék az ő történetükre is. Igaz itt csak az Easton-on volt a hangsúly, aki egy nagyon hihetetlen személyiség és a háttér története is nagyon felkavaró, de ugyanakkor izgalmas és izgató. Mozgatja a fantáziáját az olvasónak, hogy vajon ki is igazából Easton?

De a sorozat kissé felhígult. Már a Megkopott korona-ban is ezt lehette érezni, ami igazából csak egy kis kiegészítő történet, hogy a sorozat megakadt az első három könyv kirobbanó sikere után. Próbálják itt még tovább húzni a szálakat és igen érdekes és szórakoztató, de valahogy egy kicsit lehet rajta érezni, hogy ez már nagyon fogfájósan megy. És igen, mindenki tudja, hogy el akarja olvasni a következő részeket a többi fiúról, hiszen imádjuk a Royal családot, de valahogy a fényük egy kissé megkopott, amit nagyon sajnálok.

Az erős kezdés után, erős befejezésre is számíthatunk?

Őszintén mondom ezzel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Már az is eléggé szemét húzás szerintem, hogy a sorozatból, mint külön könyvekként, így kihatnák az ikreket, akik szintén családtagok és az ő történetük is van annyira érdekes és izgalmas Eaton-e, vagy Read-e. Na és akkor szegény Gideon-t egy könyvel elintézték…

Összeségében ez a könyv is jó volt, de nem ütött akkorát, mint Ella és Reed története. Igen nagyon kíváncsi vagyok a végére, de nem vagyok elégedett azzal, ahogy ez a sorozat egyre megy lefelé.

Mikor jön már az utolsó rész???????

Kedvenc idézetem a könyvből:

“– Nem vagyok alacsony.
– Tényleg? – nézek le rá felvont szemöldökkel.
– Tényleg – tart ki az állítása mellett. – Csak függőleges irányban hátrányos helyzetű.”


5/3

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s