Órákon át kívánlak

Tartalom:

“Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom.
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős.
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett.
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam.
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal.
Hoppá!
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben.
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre.
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben.
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet.
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…”

Mi a franc???????

Na most próbáljon engem valaki lenyugtatni, de szerintem bele sem kezdjen, mert úgy sem fog összejönni. Esküszöm olyan vagyok, mint egy búgócsiga ettől a könyvtől!!!!

Meg kellen már szoknom, hogy az írónő könyvei elég erős hatással vannak rám, de valahogy mindig meg tud lepni, vagy kikészíteni. És talán ez pont azért van, mert sem a borító, sem a fülszöveg nem árul el semmit a történetről, igazából csak egy felvezetőt képeznek. Amikor pedig belekezdek teljesen megváltozik az egész könyv. A fülszöveg elolvasása után mondjuk azt hittem, csak egy sima romantikus és erotikus történet kaptam készhez, ami majd elszórakoztat ugyan, de semmi többet nem fog nekem nyújtani. De akkor már az első oldalakon megtapasztalom mekkorát is tévedtél ebben. Mindig ez van az írónő könyveivel és ez most sem volt másképp.

Hogy nem unom-e még?

Na ne nevettess. Ezeket a történeteket nem lehet megunni. Mert lehet a karakterek szerelmi szála már kissé klisés, mégis mindenért kárpótól a sokszínű karakterek, itt inkább a nőkre gondolok, és a mélyebb tartalom, amit a könyv csodásan fejt ki és tár az olvasó elé.

Na és ebben a könyvben nem egy, nem kettő, hanem jóval több ilyen témát boncolgat a story, amelyek nagyon érzékenyek is egyszerre, mégis beszélni kell róluk, ugyanis benne élünk. Imádtam, ahogy az írónő ezeket elém terítette és belevitt olyan témákba is, amikre eddig nem is gondoltam.

Na de akkor rá is térek a történetre.

Az az igaság, hogy engem a szereplők nem igazán fogtak meg, ahogy a szerelmi vagy az erotikus szál sem. Ahogy írtam is, már elavultak, mindenhol ezt olvasom.

És mégis, maga a történet annyira magával ragadott, hogy ismét nem akartam kiszállni belőle. És ezt annak köszönhetem, hogy az írónő páratlanul állít elénk nehéz sorsokat és élet helyzeteket, mindezt olyan pontosággal, mintha ő saját maga élte volna meg ezeket.

Több olyan téma is akadt a sorok között, ami engem személy szerint nagyon foglalkoztat és jó volt róluk olvasni, több információt megtudni, kicsit beleásni magam.

Összességében nekem nagyon tetszett a könyv, de hangsúlyozom, hogy inkább aztért mert olyan nehéz témákat feszengett, amik engem kihelyezetten érdekelt.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“– A fájdalom néha elkerülhetetlen az életünk során.”

5/4,5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s