Szőlőskert ​Provence-ban

Tartalom:

“Ava egyre erősebben érzi: EL INNEN, mindegy hová. Muszáj váltania. Az állása vakvágány, férje, Mark lelécelt, és egy tonna adósságot hagyott maga után. Természetesen nem közölte, mikor jön vissza. Ava hírt kap: elhunyt a nagypapája, és döbbenetes módon Avára hagyta egész szőlőskertjét, a Chateau Saint Clairt. Reggelire gőzölgő, friss kávé és croissant – a helybeli pincér, Jacques pedig kérés nélkül hozza a pohár vörösbort –, Ava kezdi otthon érezni magát. De őrültség lenne otthagyni mindent, a házasságát, és szerencsét próbálni gyerekkora helyszínén, amit kiskorában mindig is úgy imádott. Ugye őrültség lenne?! Ugye tényleg az lenne?!”

Valaki rám is hagyhatna egy szőlő birtokot, de igazán!

Jó kis nyári olvasmány, egy pohár borral a kézben, kint a kertben, vagy a szőlőskertben.Igazából olyan volt a könyv amire számítottam. Lassú lefolyású, andalgó, de ez nagyon jól állt neki. Kellemes volt egy olyan kis könnyű olvasmány. Az elején azt hittem emiatt fogom a végén meggyűlölni, hogy alig történik benne valami, lassan indul be a cselekmény, de utána szépen beérett és vitt magával az egész.Nem egy hatalmas durranás, de élvezetes és szórakoztató. Nekem igazán tetszett.

A főszereplőnk bátorsága meglepett, ahogy a.merészsége is, valamint az hogy mennyit fejlődött. Nekem igazából az ő karakterfejlődés tetszett a legjobban az egészben, meg persze a szőlő birtok.

Az érdekesség az egészben, hogy a végére annyira felpörögtek az események, hogy csak kapkodtam a fejem és élvezettel olvastam a sorokat, ahogy egyszer csak minden rám zúdult.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“– Ragadd meg a napot szívem. Ez a te időd!”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s