Tiéd ​a főszerep (Tiéd a főszerep 1.)

Tartalom:

“Nem merlek szeretni…

Camie Benson egy átlagos lány, átlagon felüli írói ambíciókkal.

Forgatókönyvírói pályafutása magasan ível felfelé, és az egyhangú mindennapjait bizony eléggé feldobja, mikor élete első filmpremierjén megismerkedik az ügyeletes hollywoodi szépfiúval, Damian Reshore-ral, a szuperszexi filmsztárral.

Camie aggályai ellenére belemegy a kapcsolatba, és gyönyörű napokat töltenek együtt.

A csodás élményeknek azonban hamar vége szakad.

Ráadásul a munkaadója is elbocsátja, de csak azért, hogy Camie előtt számos új lehetőség nyílhasson meg.

De vajon a szíve is képes lesz újra megnyílni? Van visszaút egy furcsa szakítás után? Mit kezd azzal a helyzettel, amikor az új főnöke, a vonzó, de arrogáns Miguel félreérthetetlen jeleket küld felé?”

Mindenki ilyen főszerepet szeretne magának! Filmvászonra! Élvezetes és elképesztő! Kell ennél több? Először is köszönöm az Álomgyár kiadónak és az írónőnek a bizalmat, hogy előolvashattam a könyvet! Hatalmas megtiszteltetés volt! Szerintem ez a könyv egy jó kezdet! Nem egy kimagasló alkotás, de szerethető és jó hangulatú. Végig imádtam minden sorát, pedig őszintén megmondom az “egyszerű” szerelmi történeteket sosem kedveltem igazán. Azt hiszem megváltoztatom a véleményem ezzel kapcsolatban, ugyan is ez a könyv bebizonyította, hogy hiába csak erről van szó, még így is lehet számomra is jó és fantasztikus. Nem akar más lenni, mint ami. Egy love story, szórakoztató karakterekkel, ugyancsak jó elmesélés és pikánsabbnál, pikánsabb jelenetekkel. Ennyi!!!! De nekem pont ezért tetszik annyira. Szerettem olvasni, mert nem lankadtak a sorok, pörgős volt és szórakoztató, a szaftosabb jelenetekről ne is beszéljünk… Ezek mellett örültem annak, hogy végre nem a színészekre esett jobban a hangsúly, amiktől szinte minden könyv csöpög, hanem a forgatás is megkapta a maga kis rivaldafényét, ahogy a háttérmunkások is, akik a filmen dolgoznak. Például tudjátok, hogy a kedvenc filmetekben név szerint ki játssza a főszerepet, ki a kedvenc színészetek, esetleg még a rendező nevét is tudjátok. De azt tudjátok ki írta a forgatókönyvet, ki csinálta a díszleteket, vagy a jelmezeket? Én például nem… Kis kulisszatitkok is fellelhetőek, igazából ezt is nagyon szerettem benne. Kedvenc idézetem a könyvből: “Mióta bűn a vonzalom?”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s