A ​Court of Wings and Ruin – Szárnyak és pusztulás udvara (Tüskék és rózsák udvara 3.)

Tartalom:

A festményem hazugság volt. Még nem álltam készen.

Feyre visszatért a tavasz udvarába, hogy információkat gyűjtsön Tamlin mesterkedéseiről és a Prythian meghódítására törő Hybern királyáról. Veszélyes kettős játékot játszik, és egyetlen apró hiba végzetesen megpecsételheti nemcsak az ő, de az egész világ sorsát.

A háború közeledtével pedig el kell döntenie, hogy kiben bízik meg a lenyűgöző, ámde veszedelmes főurak közül, és a legváratlanabb helyeken muszáj szövetségest találnia.

A Földet vörösre festi a rengeteg kiontott vér, miközben gigászi hadseregek küzdenek valamiért, ami az egész világ pusztulását hozhatja.”


Mi a…

Na jó!!!!!!

Először is Te jó Anya!!!!

Ez valami hihetetlen, fenomenális, elképesztően, lenyűgöző és még sorolhatnám. Egyszerűen eldobtam az agyam ettől a résztől, az államat pedig még mindig nem találom.

Bár az első és a második rész sem volt kutya, a harmadik szerintem vitt mindent, mert egyszerűen letenni nem bírtam, a vége felé pedig csak forgattam a fejem és tartottam az állam. Egyszerűen mindent adott nekem ez a könyv amit csak szerettem volna!!!! Izgalmat, kalandot, szerelmet, brutalitást, erotikát, csavart-csavar hátán, pont azt amit minden fantasy történetben keresek és amit eddig nem találtam meg egyikben sem. Voltak olyanok, amiket imádtam, más-más okból kifolyólag, de ez a könyv messze kiemelkedik közölük, ahogy a sorozat is, mivel egyszerűen nem találok benne számomra hibát.

A könyv folyamatosan fenntartotta az izgalmat, állandóan féltem, sírtam, izgultam valami miatt, szóval egy percre sem hagyott nyugodni.

Nagyon kíváncsi vagyok most a záró kötetre, bár tudom, hogy az teljesen más lesz mint a sorozat három része, hiszen az már csak egy kis kiegészítő történet, de remélem azok megválaszolatlan kérdésre, amikre ez a könyv nem tért ki, megadja a megfejtést.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“– Mindenkinek vannak sebei – mondta Mor –, még ha kívülről nem is látszanak.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s