Róma, ​Róma (Caroline Wood 2.)

Tartalom:

“Nyár, ​szerelem, Róma…

Caroline Wood, a népszerű londoni női magazin szerkesztője egyre sikeresebb a munkájában, magánélete azonban hagy némi kívánnivalót maga után. Párja, Tom, aki Barcelona egyik felkapott szállodáját vezeti, sokkal ritkábban látogat el hozzá Londonba, mint azt Caro szeretné, és a lányt is köti a munkája a hazájához.

Caroline a Szerelem határok nélkül című rovat vezetőjeként folyton keresi az izgalmas történeteket. Egy nap rátalál egy hírre egy római apartmanházról, ahol az egy hálószobás lakásokban többnyire egyedülálló emberek laknak. Rómában ezt a házat már csak Szerelem-házként emlegetik, hisz évente számos szerelem, mi több, házasság szövődik itt. Caro úgy dönt, hogy egy ilyen különleges sztorit nem hagyhat ki a rovatából, ezért Rómába utazik, habár Tom kifejezetten ellenzi az újabb kalandot.

Caro megkeresi gyermekkori barátnőjét, aki az olasz főváros mellett lakik, hogy segítse a munkájában. Julia örömmel társul, így együtt vágnak bele, hogy felderítsék, vajon milyen különös misztikum hozza össze a párokat a Szerelem-házban… A két lány kibérel egy lakást egy hétre. Caroline terveiben egyáltalán nem szerepel a párkeresés, erről azonban az apartmanok lakói nem tudnak. Julia viszont azt reméli, hogy a furcsa ház talán meghozza számára is a vágyott szerelmet.

Caro és Julia számtalan izgalmas, keserédes és nehéz pillanatot él át, mire kikutatja a Szerelem-ház titkát. Bejárják Róma patinás, romantikus utcáit, Caroline felfedezi az örök város felejthetetlen kávézóit, éttermeit, és megismer egy veszélyesen vonzó olaszt, aki miatt felteszi magának a kérdést, vajon elég erősek-e az érzelmei Tom iránt. Meddig bírják még a távolságot, meddig tarthat egy kapcsolat, ha havonta csupán pár napot tölthetnek együtt? És képes-e a szerelméért valamelyikük elhagyni azt a várost, és feladni azt a munkát, amelyet rajongva szeret?”

Romantika, rejtély, Róma!

Kell ennél több??

Úgy örültem, hogy jön a folytatás, ezért azonnal le akartam csapni rá. Innen is köszönöm az Álomgyár kiadónak a recenziós példányt! Egyszerűen alig bírtam magammal ahogy kézhez kaptam. Azonnal utazni akartam!!!!

És micsoda utazás!!!

Angelika segítségével tavaly Barcelona-ba, ebben az évben pedig Róma látogattam el, igaz csak könyvek útján, de az élmény így is felejthetetlen. Mintha én is ott sétáltam volna Caro és Júlia mellet, a macskaköves utcákon, annyira részletesen írta le ezt a csodálatos várost.

Ez a történet merőben más volt mint a Barcelona, kezdjük azzal, hogy a romantikába belekeverte a kalandot, és a relytéjt, amit társított még egy kis gasztrológiával, ami az előző részben is természetesen jelen volt, de itt sokkal nagyobb hangsúlyt kapott a megoldatlan ügy és a titok.

Angelikával nem csak egy új világvárost járhattunk be képzeletben, hanem részesei lehettünk egy újabb kalandnak, ami vér pezsdítően lenyűgöző, valamint észbontóan izgalmas és kissé hátborzongató is.

Örültem neki, hogy Angelika ebben a sorozatában is elment inkább a kaland és romantika felé. Igaz a Barcelona, Barcelona-t is csak imádni lehet, de ez a könyv valahogy merőben sokkal másabb és szerintem kissé élvezetesebb is. Angelika részletes kutatómunkájának hála pedig, kiválóan hiteles, átadja a történetet és ezáltal jobban beleéljük magunkat.

Tökéletes nyári olvasmány, ami nem csak megdobogtatja a szíveket, hanem tökéletes kikapcsolódást is nyújt.

Köszönöm neki és a kiadónak is ezt a felejthetetlen élményt!

Hol a következő rész????

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Tudtam, hogy van valami furcsa ebben a házban. A legenda és a titkok úgy lengték körbe, mint az őszi köd Londont, én pedig szerettem tisztán látni.”

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s