Play ​– Futam (Stage Dive 2.)

Tartalom:

„Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…

Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.

Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?”

Őrülten vad, szédületes és sexy!!!!

Ha az első rész tetszett, akkor ezért most majd megveszek!

Istenem ez a sorozat függőséget okoz és most bajban vagyok, mert nem tudom a rockisteneket imádjam jobban, vagy a Royal fiúkat. Teljes a káosz!!!! Csak ezt a párom meg ne tudja!!!

Ez a könyv valahogy sokkal jobban tetszett az első résznél!!! És hogy miért?? Először is szerintem sokkal izgalmasabb és látványosabb, valamint szívbemarkolóan gyönyörű és színtisztán őrület az egész.

Mal pedig hihetetlen, olyan mint egy koffeinnel túlpörgött kis mókus, de ugyanakkor hatalmas forma, egyik kedvenc szereplőm lett az állandó humora miatt is! Anne előtt pedig le a kalappal, hogy hogyan kezeli a bandababákat. Vagy éppen rá se ránt, vagy úgy elküldi a búsba, hogy a csajnak pislantani sincs ideje. Hihetetlen páros!!!! Viccesek, imádni valóak és nem nyálasak. David és Ev már kicsit túl sokak volt nekem, főleg a folyamatos turbékolásuk és Ev állandó anyáskodása, valamint, hogy mindenbe beleütötte az orrát.

Izgalmakkal teli, váratlan fordulatok, ez sokkal élvezetesebb volt számomra mint az első, mondjuk itt jóval kevesebb dug… volt benne, de persze a vége felé az is megjött, de nem húzta el az egész storyt, nem azon volt a fő hangsúly és a legfontosabb, hogy nem azok a részek töltötték ki majdnem a fél könyvet.

Egyetlen baj volt csak vele…

Pasi szemszöget nem kapunk????

Esküszöm, én ölni tudtam volna az első részben is ha végre mondjuk David szemszögéből is láttam volna valamennyit, vagy itt a másodikban Mall-nél. Annyira kíváncsi lettem volna rá és ez egy kicsit így rossz is volt benne. Szerintem az ember csak várta és várta és aztán sajnos koppant.

De nem baj még így is imádtam!!!!

Kedvenc idézeteim a könyvben:

„– Túl sok könyvet olvasol.

– Olyan a világon sincs!”

„– Én egy nagyon szerény tökéletesség vagyok.”

„– Jézusom, nincsen rajtad egy némító gomb vagy ilyesmi?”

„Kinyírom, vagy rámászok, tökmindegy.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s