Piciny csodák kávézója

Tartalom:

“A 25 éves Nelly retteg a repüléstől, hisz a jelekben, és nem az a típus, aki egyszer csak kiveszi minden megtakarított pénzét a bankból, vásárol magának egy méregdrága piros táskát, majd egy hideg januári reggelen hanyatt-homlok otthagyja Párizst, és Velencébe utazik. De olykor történnek dolgok, melyek felborítják az ember életét. Például egy fájdalmas szerelmi csalódás vagy egy régi könyvben olvasott, talányos mondat. Néha el kell veszítenünk a talajt a lábunk alól ahhoz, hogy a hetedik mennyországba jussunk…”

Egyszer mindenképpen el kell jutnom Párizsba és Velencébe!!!!

Ezt a könyvet valentin napra kaptam páromtól.

Ami úgy nézett ki, hogy bementem szétnézni a könyve sboltban, esküszöm csak szétnézni, amikor megláttam az egyik polcon!

Tudni kell rólam, hogy az író, egy könyv kivételével, valamennyi könyvét olvastam és imádtam!

Így amikor megláttam, nem is volt kérdés, hogy szeretném!!!!! Kirohantam barátomhoz aki éppen ebédelt és szóltam, hogy megvan a valentin napi ajándékom, mire ő elmosolyodott és azt mondta, van egy tizes a tárcájában. Több se kellett nekem, már rohantam is vissza a boltba!!!!!

Imádom őt, ahogy a könyvet is!!!!

Az író történetei valahogy mindig megidézik előttem Párizst, ahogy ebben a történetben is ez történt annyi különbséggel, hogy nekem csak a szerelem városa elevenedett meg újra a lapokon, hanem Velence is. Az ő könyvei teljesen átadják azt az igazi Párizsi életérzést az elején, majd fordul egyet és egy újabb turistacsalogató városba kalauzol el minket, aminek szintén úgy átjárja a hangulata és az érzése az egész könyvet mint hacsak ott lennél.

És egyszer ezt a várost is újra szívesen bejárnám!

Na, de!!!

Ez a könyv is újabb kedvenc lett! Egyszerűen imádtam, vicces, eredeti, lenyűgöző és teljesen meghatódtam tőle. Aki egy kis humoros és élvezetes romantikára vágyik annak nagyon tudom ajánlani, ahogy az író többi könyvét is!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Ha valaki hisz a jelekben, abban az a jó, hogy az élet kusza térképén tájékozódási pontokat nyújthatnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s