Lick ​– Taktus (Stage Dive 1.)

Tartalom:

“Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte.

Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!”

Hát akkor had szóljon!!!!!

Egy ízig vérig rock and roll történet!!!

Ami Vegas-ban történik, az ott is marad. Ugye???

Én nem tudom mit tennék ha Vegasban, a világ legdurvább másnaposságával és egy félmeztelen pasival ébrednék, aki ráadásul éppen a férjem és történetesen mint kiderül, a legnagyobb Rock Isten!!!!!!

Maga a történet, egy hihetetlenül magával ragadó és felejthetetlen story, ami néhol megnevetettet, megríkatott, vagy éppen padlót fogtam tőle. De egyet teljesen ki merek állítani. Az eleje és a vége nagyon jó volt, faltam minden sorát, a közepén meg nem lehetett mást olvasni, csak, hogy folyamatosan dug… . Ezzel nincs semmi baj, hiszen tudom, hogy a Rubin pöttyös könyvek végig ezzel vannak tele, de már kezdett tele lenni a hócipőm amikor már befejezték, aztán jöhet ismét egy kiadós kis menet, a cselekmény meg csak annyit halad előre, hogy jobban megismerik egymást és ennyi. Én azért olvastam még volna több mint a folyamatos kef…. helyett, dehát ízlések és pofonok, attól még így is állat volt.

Ev-el teljesen tudtam azonosulni, viszont hiába David lett volna most az aduász ebben a story-ban, én páros lábbal tettem volna ki ezt az idegbeteg állatot és inkább mentem volna Mal-hez. David egyáltalán nem volt számomra szimpatikus karakter, már az elején sem, és ez csak a vége felé változott valamennyit.

Amúgy a történet nagyon jó, élvezetes és izgalmas, hatalmasakat lehet rajta röhögni, vagy éppen őrjöngeni ahogy én is tettem néhány oldalon át.

Szókimondó, kemény, szóval egyáltalán nem bántam meg, sőt élveztem is.

Főleg az tetszik benne, hogy megmutatja a csillogó és szép élet igazi, kemény oldalát, hiába a sok pénz, a hírné és, hogy akármelyik lányt megkaphatod.

Ütős, sexy, beleszerettem!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Még a kávét sem kívántam, pedig a koffein aztán mindig jöhetett, minden mennyiségben! Hirtelen eszembe jutott, hogy talán meg kellene néznem, van-e még pulzusom, mert ha már a koffeint sem kívánom, akkor soha nem lehet tudni.”

“– Tisztázzunk akkor valamit! Te tényleg nem emlékszel semmire?

– Nem – mondtam, és nagyot nyeltem. – Mit csináltunk tegnap éjjel?

– Összeházasodtunk, baszd meg! – morogta.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s