Fiatal szerető

Tartalom:

“Amikor először találkoztam Ford Donovannal, fogalmam sem volt, hogy ki ő…, néhány szembeötlő dolgot leszámítva. Tudtam róla, hogy túl fiatal hozzám, isteni a teste, sikeres és okos. De menjünk vissza a történet legelejére. A legjobb barátnőm kijelentette, hogy újra randiznom kellene, és a tudtom nélkül létrehozta a profilomat az egyik népszerű társkereső oldalon. Huszonegy és huszonhét éves kor között jelölte be a potenciális partnerek életkorát. Továbbá megjegyzésként odaírta, hogy az Orál Király és hasonló becenévvel rendelkezők azonnal a lista tetejére kerülnek. Nem lett volna szabad aktiválnia a profilomat… A lényeg, hogy így találkoztam Forddal. Elkezdtünk üzeneteket írogatni egymásnak. Megnevettetett, de ennek ellenére is zavart a kora, úgyhogy részemről csak barátságról lehetett szó. Miután hetekig győzködött, végül ráálltam, hogy egyetlenegyszer találkozzunk. Húsz évvel ezelőtt randiztam utoljára a középiskolai szerelmemmel. Tudtam, hogy nem lehet ebből semmi tartós, de kíváncsi voltam rá.Remegő lábbal léptem be az étterembe. Ford a bárpultnál ült. Amikor megfordult, elállt a lélegzetem. A szexi mosolyától majdnem lecsúszott a bugyim. De annyira ismerősnek tűnt… Ahogy közelebb értem, rájöttem, miért. A szomszéd nyaraló tulajdonosának a fia volt. A szomszéd fiú. Évek óta nem láttam, és ő időközben felnőtt férfi lett. Kimentem az étteremből és hagytam a fenébe ezt az őrültséget. Majd beköszöntött a nyár, és ki kezdett el ismét lejárni a családi nyaralóba?”

Titeket mennyire zavarna, ha mondjuk a párotok jóval idősebb, vagy esetleg fiatalabb lenne nálatok? Mondjuk a barátnőtök vagy 10 évvel idősebb, a barátotok meg 13 évvel fiatalabb? Zavarna az ekkora korkülönbség?

Szerintetek számít a kor?

Érdekes, hogy pont ennél a könyvnél gondoljodtam el ezen, de még most sem megy ki igazából a fejemből, ahogy befejeztem. Szerintem egy nagyon érdekes kérdés ez és nem tudok vele dűlőre jutni egyszerűen. Számomra nem furcsa ha a férfi az idősebb, a nő pedig a fiatalabb, ez van nálam megszokva. Az sem baj, ha a nő egy-két, esetleg három évbel idősebb. De 13 évvel???

Lehet csak én vagyok ezen annyira felakadva, de amióta ezt a kis információt megtudtam, folyamatosna ezen kattogok.

Ezért is ilyen jó ez a könyv!!!!

Tudtam, hogy vele sem lesz másképp, hogy amint leteszem vége is van. Nem. Akkor az nem egy Vi Keeland könyv lenne.

Mit is mondhatnék?

Imádtam! Nem tudtam vele betelni, ahogy a többi könyvével sem amit eddig olvastam.

Ismét egy nehéz, de ugyanakkor nagyon érdekes téma, amit érdemes boncolgatni és még többet kellene róla beszélni, ugyanis ilyen is van a világon.

Vi Keeland könyvei mindig olyan témákat tárnak fel előttünk, amik eléggé megosztóak bizonyos szempontból, mint például a mostani, valakit zavar, valakit nem. Valaki elfogadja és valakit felháborít. Én eddig őszintén megmondom ebbe bele sem gondoltam, de nem tudom melyik oldalra álljak. Nem háborítana fel, még az sem, ha ezt másnál látom, az ő életük, ha ők így boldogak én mit szóljak bele, de talán a saját kapcsolatomnál lehet elgondolkodnék ezen, de szerintem nem kerítenék neki nagy feneket.

És mindezt az írónő tökéletes stílusban tárja elénk.

Mint a többi Vi Keeland könyvet, ezt is az egekig tudnám magasztalni, annyira tetszett.

A főszereplőnk ismét igazi hús és vér, érthető problémákkal és átérezhető sorssal, pont ez benne olyan tökéletes.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“A fontos dolgok bizonyára jó okkal történnek. Nem szabad figyelmen kívül hagyni őket akkor sem, ha eredetileg máshogy terveztük. Ha valamit helyesnek érzünk, akkor meg kell lépnünk.”

„”A búcsú nem örökre szól, és nem a véget jelenti, csak a viszontláásig búcsúzunk.””

5/5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s