Felséged szolgálatában (Uralkodj magadon 3.)

Tartalom:

„Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús – de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt?

Pokolian szexi. És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára.

Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe – akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán. Logan számára Ellie csak a munkája része volt – a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre. Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet. De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie megtanulja, hogy a legédesebb szerelmet a legnehezebb elengedni. *** Logan St. James a pályák rossz oldalán nőtt fel, egy olyan családban, ami a törvény rossz oldalán áll. De mára már el tudja takarni a tetoválásait és a sebhelyeit egy tiszteletre méltó egyenruhával. Jóképű, hűséges, bátor, ügyes kezű… és más testrészeit is elég jól tudja használni. Bármelyik nő büszkén vállalná őt. De ő csak egyetlen nőre vágyik. Éveken keresztül figyelt rá, védelmezte, fogta a haját, amikor háborgott a gyomra, megtanította, hogyan húzzon be valakinek vagy miként ismerjen fel egy hazudozót. Még mindig róla álmodozik. Érte feláldozná akár az életét is. De a csodaszép Ellie Hammond nem az ő súlycsoportja. Mindenki ismeri a testőrök szabályait: Soha ne kalandozzon el a figyelmed! Soha ne téveszd szem elől! És soha ne ess szerelembe!„ Na ez annyira sexy és fantasztikus volt, hogy eldobtam az agyam!!!! Egyszerűen ezt a részt imádtam eddig a legjobban!!!! Itt most mindkét főszereplő karakter valami elképesztő volt és imádtam mind a kettőjüket! Végre például ismét egy olyan női főszereplő aki tudja mit akar, nem egy nyavalygó anyámasszony katonája, hanem megragadja az alkalmat arra, hogy kiélvezze az életet. Beleharap a citromba!!!! Egyszerűen csak imádni tudtam ezt a részt, végig pörgős és érzelem dús volt és tetszett, hogy az előző könyvek karakterei is folyton visszajöttek és megtudhattuk velük mi lett a továbbiakban. Borzasztóan pörgős és élvezetes volt, szerintem ez volt eddig a legjobb rész, mert az írónő tökéletesen vegyítette benne a szerelmi szálat, az erotikus részeket és az izgalmakat! Imádtam, ahogy az időben viasza mentünk és megtudhattunk egyéb részleteket, amiket a többiben esetleg nem derült fény. Tökéletes volt minden téren!!!! Nagyon várom az utolsó részt!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“A szerelem nem gyógyír mindenre, nem old meg minden bajt varázsütésre. Inkább inspiráció, motiváció… és nagy-nagy ajándék.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s