Egy ​ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.)

Tartalom:

„Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?

De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.

Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.

Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.

Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.

De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.

Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.”

Királyian tökéletes!

Az erotikus-romantikus könyvekkel általában mindig hadilábon állok. Túl sok benne az erotika és nem eléggé tartalmasok ahhoz, hogy élvezni tudjam a többi részét. Nagy általánosságokban sajna én ezt tapasztalom, de tisztelete a kivételnek, amik azért akadnak szép számmal és ezt a könyvet is közéjük tudom sorolni.

Egyszerűen faltam minden sorát és nem tudtam letenni. A szereplők mindegyikét imádtam, egyik sem volt unalmas, lapos vagy egysíkú, szerintem mindegyik tökéletesen ki lett fejtve és elég teret kaptak a mellékszereplők is. A főszereplők pedig levettek a lábamról.

Nagyon örültem ismét a pasi szemszögnek! Egyszerűen sokkal élvezetesebbé tette a könyvet, hogy a herceg fejébe is bepillantást nyerhetünk és ezzel sokkal többet adott hozzá a történethez.

Ami pedig a főszereplő lányt illeti?

Belevalóan pimasz és izgalmas!!! Végre nem egy tipikus kis hülye picsa aki csak azt tudja hajtogatni, hogy „Nem!”, hanem végre egy igazán erős és önálló karakter. Szerintem, hogy nem tették bele azokat a jeleneteket, hogy a pasi folyton-folyvást mást sem tud hajtogatni, csak hogy meg akarja b… a csajt, a csaj pedig ezt nem akarja, vagyis azt mondja, de igazából nem. Végre nem kellett ezt a részt végigszenvednem, hanem belegázoltunk a mindenbe is. És milyen jól tette az írónő!!!!

Valamint nagyon tetszett, hogy végre megláthattuk a pénz, hírnév és a siker mögött bujkáló igazi titkot.

Nem merültünk el benne teljesen, de éppen annyira érintettük, hogy megtapasztalhassuk milyen kegyetlenek is tudnak lenni az emberek és milyen az ha valakinek pénze van, de olyan emberek veszik körül akikben mondjuk egyáltalán nem bízik. Nagyon szépen feltárta előttünk milyen is az igazi képmutatás, a hízelgés és az, hogy mindezt fapofával, vagy éppen mosolyogva, miközben az illető egy kést forgat a másik hátában.

Hihetetlen!

Úgy gondolom a következő részben ez már sokkal jobban ki lesz fejtve, hiszen jönnek ám a bonyodalmak és az új főszereplőt a második részben már nagyon várom, mivel az elsőben egyszerűen imádtam!

Egyszerűen imádtam minden sorát, hatalmasakat nevettem és a végén még én is elsírtam magam.

Azonnal kezdem a következő részt!!!!

Kedvenc idézetem a könyvből:

„Az anyám egyszer azt mondta nekem, hogy az idő olyan, mint a szél. Keresztülfúj rajtad, elhalad melletted, és nem számít, hogy milyen erősen próbálod megállítani vagy megragadni, sosem fog sikerülni, még csak lelassítani sem tudod.”

„Én senkiben nem bízom, akit a kutyám nem szeret.” „Az egyetlen dolog, aminek jobb illata van, mint egy új könyvnek: az egy régi könyv.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s