Démonok árnyékában

Tartalom:

“A ​történet napjainkban, Minnesota talán legeldugodtabb kisvárosában történik…. Evelin Hartnett egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy szülei halála után, új családjához kell költöznie. Mint ahogy Josh sem örül leendő mostohatestvérének. Mégis lát valamit a lányban majdnem ugyan úgy, mint osztálytársuk Mike. A két fiú gyűlöli egymást, de nem ismerik azt a múltbéli titkot, amely magyarázattal szolgálna nekik. Erre az okra csak hárman tudták a titkos magyarázatot. Az egyikük lassan beleroppan az évek óta ki nem mondott szavak súlya alatt. A másik halott. A harmadik úgy érzi, hogy kész belemenni a játékba. De a játéknak két oldala van, amelyhez sokan csatlakozni fognak akarva, vagy akaratlanul.

Tehát adott… Egy poros, múltban leragadt kisváros. Egy idegen újlány, kit természetfeletti események sorozata kísért. Két fiú, akiket fura dolgok kerítenek hatalmába születésük óta. Egy hét fős baráti kör, akiknek a barátsága gyilkos fordulatot vesz. Egy anya. Egy titok. Egy könyv. Egy szerelmi háromszög. Gyűlölet, hazugság, gonoszság, vérontás. DÉMONOK! Vajon a hit elég, hogy szembeszálljanak a gonosszal?”

Na ettől a könyvtől kirázott a hideg!!! Figyelem ez nem egy tündér mese!!!!!! Tegyük hozzá én nagyon félős vagyok és bár az elején kissé rettegtem tőle és azt hittem, hogy nem fogom tudni végigolvasni, nagyon élveztem az egészet. Kiváló és nagyon izgalmas történet, amit nagy élvezettel olvastam! Voltak benne hátborzongató részek, amikor becsuktam a könyvet és azt mondtam, hogy oké most egy kis szünet következik. Vagy amikor már este felé nem olvastam inkább. De összességében nagyon élveztem mert kellően pörgős és fordulatos volt, valamint mind maga a cselekmény, mind a szereplők baromi jók voltak! Tetszett, hogy az a misztikus háttér és a mélyben megbújó sötétség sosem halványult el, valahogy mindig ott volt minden mozdulatban, minden pillanatban. Ráadásul ez az írónő első könyve, ami ezen egyáltalán nem érződik. Innen is köszönöm az írónőnek a fantasztikus sorokat és a hihetetlen élményt, valamint a könyvet. Kedvenc idézetem a könyvből: „ Mindhárman viaskodtak saját kis fantomjukkal, mit sem sejtve, hogy ők már véglegesen a démonok árnyékában vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s