Charlie és a csokigyár

Tartalom:

“Willy Wonkát, a világ legkülöncebb csokigyárosát régóta nem látta senki, épp ezért kelt nagy szenzációt, amikor egy napon kihirdeti, hogy pár gyerek elmehet hozzá. Charlie is a szerencsések között van, s izgatottan készül a látogatásra – amint belép a gyárkapun, elképesztő kalandok sora veszi kezdetét.”

Csokoládéimádóknak kötelező olvasmány!!!!

Láttad a filmet? Imádtad?

Akkor csapj bele és fald a sorokat!

Először a könyvet Kitabu.hu insta oldalán láttam meg. Őszintén szólva én nem tudtam, hogy a film egy könyv adaptációja, de mindenképpen el akartam olvasni mert kíváncsi voltam rá mégis milyen, mennyit változtattak a filmen a könyvhöz képest.

A 10 eltérést a könyv és a film között itt olvashatjátok:

https://mctothh.wixsite.com/mertolvasniminigjo/post/charlei-%C3%A9s-a-csokigy%C3%A1r-10-elt%C3%A9r%C3%A9s-a-k%C3%B6nyv-%C3%A9s-a-film-k%C3%B6z%C3%B6tt

Egyébként a könyv nagyon tetszett, egyszerűen imádtam és faltam minden sorát. Nagyon ajánlom azoknak, akik látták a filmet, mert szerintem nagyon érdekes és izgalmas. Egyedül az idegesített benne, hogy lefordítottak az angol neveket, amik hihetetlenül röhejes voltak és persze megértem, hogy ez igazából egy gyerek könyv, de azért fuldokoltam néha a röhögéstől.

Csak párat említek, mint a Vonka Vilmos Úr, vagy a Kép Ernő. Fogtam a hasam annyit röhögtem ezeken.

A rajzok benne nagyon jópofák voltak, tökéletesen megadták a történet hangulatát, ahogy a kis dalocskák is amiket nem hittem, hogy találni fogok benne. Arra gondoltam, biztos a filmben írták így, itt tuti nem lesznek. Hát eléggé meglepődtem és igaz, hogy teljesen más, mint az adaptációjában, de így is nagyon édes.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“A Csoki Csupa Vitamin!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s