A királynő férjet keres (Uralkodj magadon 4.)

Tartalom:

„Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrook hercegnőnek nem éppen átlagos gyerekkora volt. Arra nevelték, hogy királynő legyen – Wessco első királynője. És ez nagy dolog. Amikor tizenkilenc évesen megkoronázzák a gyönyörű fiatal trónörököst, ő készen áll arra, hogy uralkodjon. Elbűvölő, okos, magabiztos és leleményes.

Viszont nem házas.

Márpedig a tanácsadóinak ez az elsődleges szempontja. Ez az, amit a parlament megkövetel, és amit a nép akar.

Lenora nem vágyik arra, hogy hozzáláncolja magát egy férfihoz – pláne olyanhoz, aki csak a korona miatt van vele. De néha muszáj egyezséget kötni, és eleget tenni a kötelezettségeknek. Még a királynőknek is. Különösen a királynőknek.”

Lenyűgözően gyönyörű történet!!!!

Ez a rész most rendesen meglepett minden tekintetben. Egyrészt nem tudom eldönteni, hogy ő, vagy a harmadik rész volt-e jobb, egyszerűen nem tudok közöttük dönteni, mert mind a kettőt imádtam. Másodszor teljesen magával ragadó volt az egész story az elejétől a végéig, főleg amikor rájöttem, hogy kiről is szól a mostani rész.

És végül. Egyszerűen letaglózott!


Ez a könyv megmutatta az igazi csillogás hamisságát, bemutat a bársonyfüggöny mögött lévő világot, mindezt úgy, hogy leesett tőle az állam és kirázott a hideg! Ez volt a legmeghatározóbb történet az egész sorozatban és azért is mert ennél érezhettük meg igazán a korona súlyát. Hihetetlen, magávalragadó, érzelme dús és kissé könyörtelenül szívbemarkoló. Hiába happy end a vége, elsírtam magam, ahogy összefűztem az esemény láncolatait az előző könyvekkel ezt a könyvet. Egyszerűen alig találok rá szavakat mennyire gyönyörű és meghatározó része ez a sorozatnak. Egyszerűen tökéletes lezárás volt ez!!! Panaszra nincs okom semmilyen téren.


Kedvenc idézetem a könyvből:

“És amikor a testünkből már csak por marad a földben, a lelkünk pedig már a csillagok között jár, a történetünk legendája és a szerelmünk visszhangja örökké élni fog.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s