A 13. csillagjegy

Tartalom:

“Vajon melyik csillagjeggyel alkothatunk tökéletes párost? Segít-e az asztrológia és a személyes horoszkóp abban, hogy végül ráleljünk lelkünk másik felére?Kijátszhatjuk-e a sorsot, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást?

A zodiákus lány főszereplője, az egyiptomi származású, Amerikában élő Isis továbbra is eltökélten keresi a boldogságot. Egy tragédia árnyékában az élete megint különös fordulatokat vesz, immár egy állatklinika vezetőjeként újabb férfiak kerülnek az útjába, velük kalandozik el a szex világában. Megismerkedik az Oroszlán jegyű maffiózóval, aki kétes üzletekből szerzi a vagyonát, és nagyvonalú adománnyal lendíti előre a nő karrierjét. A Mérleg jegyű neves festőművész igaz szerelme a végállomást jelenthetné számára, a kapcsolat mégis drámai véget ér. Bánatában egy Skorpió jegyű gátlástalan bártulajdonos hálójába kerül, aki nem retten vissza a kegyetlen bosszútól sem. Talán egy váratlan utazás hozhatja el Isis számára a megnyugvást és boldogságot…”

Hiszel a sorsban? A végzetben? Abban, hogy előre meg van írva az életed könyve?

Én személy szerint nem, de nagyon érdekesnek és izgalmasnak találom ezt az egészet. Talán félnék ha kiderülne minden előre meg van írva nekem és igazából semmi beleszólásom nincs az egészbe.

Ugyan ezt a témát boncolgatja ismét Balogh W. Orsolya írónő legújabb könyve, a Zodiákus lány második része, ahol Isis utánaered, vajon a sorsunk már tényleg a születésünk pillanatában el lett döntve?

Hogy mi a legjobb ebben?

A könyv nem száraz tényként, vagy enciklopédiaként kalauzol el bennünket az asztrológia világába, hanem tele humorral, erotikával megfűszerezve, valamint egy cseppnyi kalanddal és izgalommal.

Azok is találnak benne érdekességeket akiket annyira nem vonz ez a téma, de szeretik a pörgős és érzelemdús szerelmi történeteket.

Szerintem egy nagyon jó hangulatú, érdekes és szórakoztató könyv, nekem őszintén megmondom kicsit jobban is tetszett mint az első rész.

Ha érdekel ez a téma, vagy csak egy jó humorú és erotikus romantikus könyvre vágysz, csapd fel és merülj bele.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“- Nem hazudsz.

– Miért hazudnék? – Mert az emberek gyakran hazudnak. Nem tudnak meglenni hazugságok nélkül.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s