Zuhanás a fellegekbe

Tartalom:

” Te ​mit tennél kockára a sikerért? És mit a szerelemért?

Jenna Sutton, a fiatal, frissen diplomázott közgazdász éppen első munkahelyét tölti be egy nemzetközi cégnél New Yorkban, szabadidejében pedig egy regény megírásán dolgozik. John Mark, a cég Madridban élő konzultánsa első látásra beleszeret Jennába. A lány eleinte tartózkodik Johntól, de néhány hónap elteltével elveszíti az érzelmei felett az irányítást, és fejest ugrik a sokat ígérő kapcsolatba. Johnról idővel kiderül, hogy teljesen más ember, mint amilyennek őt korábban Jenna hitte. A kimért, hűvös konzultáns valójában egy szenvedélyes férfi, aki bevezeti Jennát a kaszinók és a fényűzés világába, ahol a lány befolyásos emberekkel ismerkedhet meg. Ennek köszönhetően hamar kiadják a könyvét is, ami hatalmas sikert arat. A hétköznapi lányból egyszerre világhírű celeb válik. Johnra azonban egyre kevesebb ideje jut, ami a kapcsolatuk végéhez vezet. Ám a férfi igazságtalannak érzi a helyzetet, és a józan eszét elveszítve bosszút áll Jennán. Botrányos videófelvételt ad el egy magazinnak a lányról, ami hatalmas port kavar. Róluk szólnak a hírek, az újságok. De valóban minden az, aminek látszik? “

Te képes lennél bármit feladni azért akit szeretsz?

Szokták mondnai, hogy a szerelem őrült, de számomra azért vannak határai, hiszen rendben szeressük a másikat, de azért én a páromat sosem sodornám veszélybe se testileg, se lekileg.

Ezt a könyvet olvasva pedig nagyon elgondolkodtam az egésséges párkapcsolat fogalmán.

Számomra a két főszereplő kapcsolata beteges és nem helyén való… Ám igaz amit a végén tettek igen tényleg nagy gesztus és hihetetlen meg jó dolog, de én inkább arra gondolok, hogy mi mindennek tették ki a párjukat, mégha ez szerelem is, aminek ők állítják, hát akkor is eléggé elszállt.

A könyv egyébként ahoz képest, hogy csak egy egyszerű romantikus műfajúnak hittem, rendesen meghökkentett és lebilincselt. Olyan fordulatokat lehet benne felfedezni, hogy az ember csak kapkodja a fejét, én is rendesen néhány oldalon rendesn padlót fogtam.

Ez volt az első könyvem az írónőtől, de kétségtelenül nem az utolsó.

És nagyon várom, hogy legyen a könyvenk folytatása mert nagyon kijárna neki.

Kedvenc idézetem a könyvből: “Minden egyes megvénült, földre hullt falevél egy teljes évszak emlékét őrzi.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s