Vénasszonyok nyara

Tartalom:

” Létezik ​halhatatlan szerelem?

Az ötvenes évek elején német gimnazista lányok Balatonfüreden töltenek egy nyarat. A borász Péterffy család jóképű, festőpalánta fia könnyen magába bolondítja Esthert, a messziről jött diáklányt, és ő maga sem tud ellenállni az északi lány ártatlan szépségének.  A bontakozó szerelmet azonban csírájában elfojtják részben a lány szülei, részben pedig a történelmi változások, melyek következtében egy esztendő múlva már hiába keresi Esther a füredi villájukból kitelepített magyar családot.  Mennyi esély van rá, hogy az egykori fiatalok útjai több mint hatvan év elteltével újra keresztezzék egymást?  A lehetetlen mégis megtörténik Rügen szigetén, egy idősek otthonában, ahol a nyolcvanhat éves művész előrehaladott demenciájának köszönhetően egy furcsa szerelmi háromszög részesei lesznek.  Vajon milyen titkokat rejt a múlt, és milyen ismeretlen veszélyeket a jövő?”

Bár már vége az indián nyárnak.

Első regényem az írónőtől, de már az első oldalon beleszerettem a stílusába. ” Szeretem az őszt, ahogy méltóságteljesen átveszi a hatalmat az elhervadt nyár után…” Egy gyönyörű könyv, szenvedéllyel és nagyon komoly és szép témával.

Az első laptól az utolsóig imádtam! Olyan fordulatokban gazdag, hogy leesett az állam. Imádtam ahogy a történet kibontakozott. Néhol sírtam, éppen nevettem, vagy mérgelődtem közben! Csodás ahogy előttünk bontakozik ki az egész történet, mintha csak egy bögre tea mellett hallgatnánk az egészet egy meleg, őszi napon.

Furcsa játékot űz néha élet!

Csodás és szerethető, valamint szívhez szóló történet amely megmutatja a valódi halhatatlan szerelmet!

Kedvenc idézetem a könyvből:

“A történelem olykor bizarr módon ismétli önmagát.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s