Velünk véget ér

Tartalom:

“Néha ​az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.

Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot.

Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített.

Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.

Add át magad a reménynek!”

Lenyűgöző és felkavató, ahogy az írónő eddig öaazes olvasott könyve! Szeretni nehéz!

Sokszor szokták momdani, hogy a szerelem fáj, de vajon ezt úgy is éttik, hogy fizikailag is? Szerelem-e még az amikor valakivel csak bizonyos dolgokért vagyunk együtt és közben elnézünk neki ezt-azt?

Nem!

Rohadtul nem az! Aki szeret az nem bánt! De még véletlenül sem, nem vág arcon “véletlen”, nem lök el magától és mondja azt, hogy cdak kicsit elgurult a gyógyszerem, de szeretlek!!! Aki szeret az még a széltől is óv! Figyeli minden lépésed és törődik veled! Még véletlenül sem tesz semmi oylat amivel esetleg megsebesíthet!

De, hát véletlen volt!

Az veletlen ha az ember a saját ujját elvágja egy éles késsel. Nem az, hogy lekever a másiknak egy akora pofont, hogy háromazor körbefordul maga körül. A szerelem nem fáj, il,en téren!! Ezt azonnal vésd az eszedbe és ha ezt tapasztalod azonnal szedd a sátorfátad! Ilyen kapcsolatban nem lehet élni! Jót akarj magadnak, ne rosszat!

A könyv érdekesen boncolgatja eme témá a főszereplőn keresztül, ahogy ő megéli, először külső szemlélőként, aztán saját tapasztalatként is!

Pontosan ezt szeretem az írónő könyveiben! Hogy egy átlagos szerelmi történetnek látszik, de olyan mély érzések és gondolatok vannak benne, hogy az megdöbbentő! Szerintem bárki aki már olvasott tőle egyetért ebben! És ez a könyv is ilyen! Mondjuk érdekes, hogy nem aírtam a végére, de ez már csak mellékes!

Kedvenc idézetem a könyvből: ” Mindenki követ el hibákat. Az ember jellemét nem a hibái határozzák meg, hanem az, hogy tanul-e ezekből a hibákból, vagy csak kifogásokat keres rájuk.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s