Vallomás

Tartalom:

” Mi ​mindent érdemes kockára tenni a szerelemért? Auburn Reed huszonegy éves korára már mindent elveszített, ami valaha fontos volt neki. A lány azért küzd, hogy újra felépítse romba dőlt életét, így csakis kitűzött céljaira összpontosít, és nem engedheti meg magának a hibákat. De amikor munkát keresve belép egy dallasi műterembe, váratlanul éri az erős vonzalom, ami elfogja az ott dolgozó titokzatos művész, Owen Gentry iránt. Most az egyszer Auburn mer kockáztatni, és a szívére hallgat, ám hamarosan felfedezi, hogy Owen súlyos titkot rejteget. Múltjának árnya tönkretehet mindent, ami fontos Auburn számára, és a lány egyedül úgy teheti sínre az életét, ha kizárja belőle a fiút. Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatukat, Owennek nincs más dolga, csak vallomást tenni. Ám ebben az esetben a vallomás sokkal ártalmasabb lehet, mint maga a bűn.”

Egy titkot megőrizni!

Mindig azt hisszük a legjobb az ha az igasságot elrejtjük. Ha kicsit ferdítünk rajta, vagy egyszerűen csak teljesen megválzoztatjuk és magunkba zárjuk az igasságot. Ám ha ez több hazugsággal van összezárva, már egyre nehezebb a dolgunk. Egyre nagyobb súly húzza a lelkünket, egyre nehezebb kitalálni egy újabb kifogást, vagy ismét csa ferdíteni. Egy idő után ezek a kis titkok kikívánkoznak és szó szint üvöltenek bennünk, hogy végre napvilágot lásson az igasság.

Valyon melyik a könyebb? Elmondani az igazat, vagy csak hazudni egyet és magunkba fogadni és eltemetni.

Az igasság olykor fájdalmas, de a hazugság, miután kitúdódik sokkal nagyobbat üt, nem csak a szeretteinken hanem nekünk is.

Kimondani pedig azt hisszük lehetetlen. Egy vallomás maga a pokol is lehet, főleg ha már túl sok minden akar benned felszínre jönni mert az évek alatt annyi mindent eltitkoltál.

De egy öszinte vallomás sokkal jobb, mint egy gyónás!

Colleen Hoover újabb lebilincselő regénye ismét magával ragadott. Maga a történt hihetetlen energikus és lebilincselő, ugyanakkor elgondolkadtató amit nagyon szeretek!

Az egész történetet a vallomások köré írja és kiderül. Mindenkinek vannak kisebb, vagy éppen nagyobb titkai, de sosem mindegy ezekkel, hogy bírkózunk meg, gyakran segítség kell hozzá, de van, hogy magunktól is megy, néha elég ha csak leírhatjuk egy papírral és kiüöntjük a szívünket.

Imádtam a vallomásos képeket. Egyszerre lenyűgözőek, kissé elszomorítóak és meglepőek. Hihetetlen ahogy a művész mennyi érzelmet vitt bele a képekbe és külön tetszik, hogy egyes képek megtalálhatóak a könyvben! Hihetetlen érzelemdús az egész! Hol sírtam, hol nevette, hol, szó szerint a párnába üvöltöttem idegességemben!!!

A végkifejlettnél pedig nem tudtam, hogy sírjak-e, esetleg kacagja, vagy éppen kissé bosszankodjak?

Az biztos, hogy ez a könyv hatalmas hatással volt rám és nem utoljára olvastam!!!

Kedvenc idézetem a könyvből: “Vannak emberek, akiket szépen lassan megismerünk, és vannak, akiket mintha már a legelső pillanattól kezdve jól ismernénk.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s