Vakmerő ​és végzetes (A chicagói maffiaháború 2.)

Tartalom:

„Csak ​egyszer lehetsz fiatal és ostoba.

Alessa még életében nem hallott ekkora baromságot.”

Alessa Trentini mindig követi a szabályokat, vagy legalábbis úgy tűnik. A Conti család egy bizonyos tagjának azonban valahogy mindig sikerül felébresztenie a benne szunnyadó lázadót, és közben meg is védi minden bajtól, de attól a katyvasztól, amibe a bátyja miatt kerül, még Adriano sem mentheti meg.

Háborúban egyetlen nő sincs biztonságban, ha a keze által bármelyik család feljebb juthat a maffia ranglétráján.

Adriano Contit felőrli a kényszer, hogy mindenkinek megfeleljen, és hamarosan apja, Riley oldalán találja magát, aki felesége halálát felhasználva próbál magasabbra törni. A vér még a Szervezetnél is előrébb való. Adriano számára csak egyetlen biztos pont marad ebben a háborúban, mégpedig Alessa Trentini, de most talán kénytelen végignézni, ahogyan egy másik férfié lesz.

A Szervezet családjai között még soha nem volt olyan nagy a széthúzás, mint most. Ahogy fokozatosan mindenkit magával ragad a saját bosszúvágya, hamarosan vér árasztja el az utcákat, és mind több ember hal meg. Egyetlen módja van az életben maradásnak: mocskosan kell játszani. Még akkor is, ha ezáltal minden elpusztul.”

Háborúban és szerelemben mindent szabad!

Tartja a régi mondás. De vajon melyikért éri meg mindent feladni?

Mindig is imádtam a maffiás könyveket ezért amint kijött a történet első rész azonnal nekikezdtem. A második rész már sajnos nem ment ilyen egyszerűen, mert be kell valljam, hogy nagyon sokáig a borítója miatt egyszerűen nem ismertem rá a sorozatra. Számomra olyan mint egy Kiss-es album borító és meg nem mondanám róla, hogy ez a borító, ehhez a sorozathoz tartozik. Egy szó mint száz, tudom, hogy ne a borító alapján ítélj könyvet, de szerencsére végül a kezembe vettem és utána el sem engedtem.

Bár már egy kicsit régen olvastam az első részt, jó volt egy kicsit újra feleleveníteni, persze más szemszögből. Újra belecsöppenni ebbe a világba pedig teljesen felkavaró volt. Míg az előző részben csak egy kicsi bepillantást nyerhettünk a mocskosabb ügyletekben a Szervezeten belül, most úgy áradt felénk minden mint egy hatalmas lavina és az események folyton folyvást egymást követték. Nem volt elég egyetlen egy vagy akár két szál, nem. Azonnal mindent ránk öntöttek, hogy alig lehetett tőle a felszínen maradni.

Én nagyon élveztem az újabb részt!

Imádtam, hogy ebbe a világba nagyobb bepillantást is kaphattunk és bár ez a történet is most egy kényszerházasság körül forgott, szerintem egy kicsit túlszárnyalta az első kötetet és az izgalmaknak még nincs vége, hiszen nem ez volt az utolsó könyv és izgatottan várom, hogy a következő szerelem mit bontakoztat k előttünk.

És bár a történet nagyon jó volt, számomra még mindig az első viszi a prímet.

Kíváncsian várom mit fog hozni a következő rész!

Kedvenc idézetem a könyvből: „Csak egyszer lehetsz fiatal és ostoba.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s