Túl késő

Tartalom:

” Sloan a poklok poklát is megjárná azokért, akiket szeret.

És meg is teszi, minden egyes nap. Amikor azonban rádöbben, hogy valójában börtönben él a veszélyes, erkölcstelen és züllött Asa Jackson mellett, Sloan kész bármit megtenni azért, hogy szabaduljon szorult helyzetéből. Akár a testi épségét is kockára tenné, aminek senki sem állhat az útjába. Senki, kivéve Cartert.

Asa életében Sloan a legjobb dolog. És Asa szerint Sloan életében ő a legjobb dolog. A lány nem nézi jó szemmel Asa züllött életmódját, pedig a srác szerint, ő csak azt teszi, amit tennie kell, ha mindig egy lépéssel az üzletfelei előtt akar járni. Mindent megtesz annak érdekében is, hogy egy lépéssel Sloan előtt járjon. Senki sem állhat az útjába.

Senki, kivéve Cartert.

Az év legmegrázóbb regénye arról, meddig élhetünk és hogyan szabadulhatunk egy bántalmazó kapcsolatból.

Ismerd meg Sloan példaértékű sorsát!”

Egy történet amelyet míg élek biztos nem felejtek el!

Ez a könyv az egyik legmegindítóbb és legmegrázóbb történet amely méltán kiérdemelte a helyet az elgondolkodtató könyvek listámon és nagyon ajánlom azoknak akik tudni szeretnék, vagy csak meg kell tapasztalniuk, hogy az élet nem egy tündér mese!!!

Olyanoknak ajánlom akik bírják gyomorral, mivel ez tényleg nem semmi. Erőszak, nemi erőszak, drogok, győlölet, félelem, annak is a velőt rázó fajtája, és olyan elmebetegség amire már nem kezelést íyrnék fel, hanem komplett halált! Sajnos ez van… Van amikor az élet nem a legkegyesebb sem a szereplőkkel, sem az olvasókkal. Hiszen a történet folyamán nekünk is olyan megpróbáltatásokon kell keresztülmennünk mintha mi magunk éltük volna át ezt az egészet!!!

Az írónó szerintem jogosan írta a könyv elején, hogy se tiniknek, de még felnőtt embereknek is csak saját felelősségre ajálja. Ezt most nem szó szerint idézrtem, de szerintem tudjátok hova akarok kijukadni!

Maga a történet egy velőtrázó és agyrobbantóan izgalmas, őrítő és nagyon aggasztó történet oylan szempontból, hogy sajnos ilyen tényleg van! Ez lehetne például egy figyelmeztető történet is, vagy igaz story alapjánm íróüdott regény mivel ez tényleg megtörténhet! Igen, vannak nem jó emberek!

Szóval igen…

Ez as könyv nagyon kemény és kiráz tőle a hideg, de, mint az írónő összes könyve, ez is nagyon elgondolkodtat és magával ragadó.

Kedvenc idézetem a könyvből: ” Elvigyorodik, és az ujjamra csúsztatja a gyűrűt. A fény felé tartva szemügyre veszem. Nem is tudtam, hogy a pokol ennyire fényesen tud ragyogni.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s