Titokzatos és tüzes

Tartalom:

” Életet ​az életért. Ez a maffia törvénye.

Damian Rossi az életével tartozik egy embernek, és eljött a törlesztés ideje. A fizetség ez esetben azt jelenti, hogy be kell házasodnia egy másik chicagói maffiacsaládba. Damian készséggel áll a sorsa elébe, akármi legyen is a következmény.

Lily DeLucának nincs választási lehetősége. Rákényszerítik, hogy hazatérjen, feleségül menjen egy férfihoz, akit nem is ismer, és folytassa azt az életet, amit a legszívesebben elfelejtene, egy féligazságokkal, elfojtott fájdalommal és bizonytalansággal teli világban. Damian azonban cseppet sem olyan, mint gondolta.

Ebben a világban senkiben sem lehet megbízni. Valaki a jobb jövő reményében kész mindent a feje tetejére állítani. De senki sem játszik nyílt lapokkal, és ebben a csatában csak egy győztes lehet. Amikor pedig a háború vörösre festi Chicago utcáit, a négy családot megosztja az egymás iránti hűség, gyűlölet és bosszú. Senki sem rejtőzhet el. Senki sincs biztonságban.

Senki nem halhatatlan.

Senki.”

Szerelem, féltékenység és gyűlölet. Micsoda ereje van ezeknek az érzelmeknek. Mindegyik szenvedélyes és ha hiszitek, ha nem, szívből jövő. De megkkora ereje van ezeknek ha eggyé válnak egy “történetben”?

Történelemből okulhattunk már ennek a triónak a példájából, amikor megismertük Trója történetét. Amikor Parisz, Trója herceg és Helené, Menelaosz, spárati király felesége, egymásba szeretnek, és a herceg megszökteti a lányt és mind tudhatjuk, hogy mi lett ennek a vége.

De vehetjük a késői irodalmi példáját is, amikor Shakespeare, Rómeó és Júliája találnak egymásra és a két család vérre megy egymással.

Egyik történetnek sem lett szép vége… A szerelmet mindig követi a féltékenység, hiszen mindig van akinek ez nem tetszik, az után pedig a gyűlölet és már csak egy apró szikra kell az egész tökéletes elegyhez hogy meglegyen a nagy BUMM!

A történet tökéletes hozza ezt a kombót.

Mindig is imádtam a maffia idejében játszódó story-kat, de hamar rá kellett jönnöm, hogy ez a történet nem abban a korban játszódik amire én számítottam, méghozzá azért mert pontosan a mi időnkben történnek ezek az események és ez engem annyira meglepett amikor erre rájöttem, hogy köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. Számomra ugyanis is annyira nyilvánvaló volt, hogy ha egy könyv a maffiáról szól, nekem valamiért azonnal az Al Capone idők jutnak az eszembe, amikor még javában zajlott a szesz tilalom. Kicsit le voltam maradva, mert igazság szerint én a mai nagy bűnöző családokról nem is szoktam hallani, főleg nem így és ez egy picit sokkolt.

De amint kijöttem ebből a sokkból, mondjuk az előtt is, a történet magával ragadott.

Szerintem tökéletesen lefesti milyen félelemben és rettegésben élni és egy olyan “családnak” a tagja lenni akiket nem a szeretet hanem a pénz és a hatalom tart össze.

Ezen a helyszín pedig elkerülhetetlen, hogy ha kibontakozik az igaz szerelem, akkor ott ne lenne vér ontás.

Ami nagyon meglepett, hogy a történetet nem tudtam azonosítani a címmel. Semmi titokzatosat is tüzeset nem találtam, bár jó lehet én itt a főszerepben tetszelgő Lily-re hittem azt, hogy övé a cím szerep, de ha igen is, akkor valami nagyon nincs rendben. Nekem a lány az elejétől fogva olyan idegesítő, értetlen és nyávogó picsa volt, hogy azon gondolkodtam ezt a csajt miért nem lőtte le még senki a nagy pofája miatt? Most tényleg nem tudja felfogni, hogy ha nem úgy lesz a dolog akkor a drága kis életének annyi? És senkit nem érdekel mennyire rinyál, hogy Ő nem akart ide tartozni, olyan szépen fejbe lőhették volna, ahogy csak akarták. Hiszen ha nem azt csinálja amit mondanak neki a maffia embereinek minek egy kolonc a nyakukra?

Damian nagyon meglepett, főleg a színtiszta őszintesége már a történet elején, de azt imádtam a legjobban amikor konkrétan kijelentette, hogy Kuss! Akkor is ez lesz, ha a seggedet a földhöz is vered. Jó. nem szó szerint, de szerintem értitek.

A történet további részei szintén pörgősek és élvezetesek voltak, egyetlen oldalon, vagy soron sem tudtam unatkozni. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a sex jelenetekből nekem már sok volt és állandóan átlapoztam őket, mert már untam, hogy oldalakon keresztül csak azt olvasom, hogyan döngöli a csávó szinte ájulásig, azért valaki ezt szereti. És ez ellen semmi kifogásom! Tudtam milyen könyvet veszek a kezembe, ezért nem is panaszkodom.

Kedvenc idézetem a könyvből: ” – A legjobb pillanatok mindig akkor találnak rá az emberre, amikor a legkevésbé számít rájuk…”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s