Sugar daddy

Tartalom:

” Lily egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra.

Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik.

Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell.

Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, h ogy nemet mondjon. Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?”

Számomra kissé társadalomkritikus volt a könyv. Már amikor a fülszövegét elolvastam, tudtam, hogy imádni fogom, de meglepődtem a kicsit komoly stíluson, hiszen ez a helyzet amiben nők százai vannak, nem kis dolog.

Magam is meglepődtem amikor olvastam egy cikket, hogy itt Magyarországon, ráadásul egy egyetemen sem kizárt az ilyen.

A lányoknak fizetik a szüleik a tandíjjat, a lakást, kaját, de ha a csajszi többre vágyik és nem kapja meg, nem mindenkinek az az első dolga, hogy tisztességes munkát szerezzen.

Vannak olyanok akik azt tartják könnyebb útnak, mint a könyvben Lotti is, hogy Sugar Daddy-vel tartatják el magukat.

Szerintem igazából nincsen gond ezzel, ha kölcsönös a kihasználás. Mind a két fél megkapja amit akar és kész.

Maga a történet ugyan-e köré épül fel.

Érdekes volt olvasni, ahogy például Lotti Sugar Daddy-t keresett magának, mert igazából én elképzelni sem tudom, hogyan lehet gyomra az ilyesmikhez és érdekes volt olvasni ahogy Logan és Lily között kialakul a vonzalom.

Imádtam olvasni Logan sorait, ahogy macsósan próbál kiállni a mellett, hogy ő bizony csak egy éjszakás kalandokat, de azután még is, hogy taposott Lily után és nem csak egy estére.

Annyira vártam a könyvet, hogy pár óra alatt kiolvastam!!! Imádtam a sztory-t! Egy pörgős, szerelmes, erotikával fűszerezett történet amelyben ismét egy csodás helyszínbe tekinthetünk.

Imádtam minden egyes sorát, hihetetlen amit Logan Lily-t tett és a végső mondata a végén!!!! Kikészített!!!

Nem tudom, hogy lesz-e második része, de én nagyon kijárna neki.

Kíváncsi lennék arra az ebédre Logan szüleivel, az a testvéri szálat is nagyon vártam volna még, valamint Josh és Lotti kapcsolatára is kíváncsi lennék, hogyan alakul.

Kedvenc idézetem a könyvből: “-Nekem te kellesz, nem a pénzed! – visszhangoztak a szavai a fejemben. Imádom ezt a nőt!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s