River Road

Tartalom:

“Lucy ​Sheridan tizenhárom év múltán visszatér tinédzserkora vakációinak színhelyére, Sara nagynénje házába. Annak idején váratlanul kellett távoznia a kisvárosból, miután egy helyi srác, Mason Flecher egy drogos, vad buliról hazarángatta…

Sok minden történt azóta, Lucy gyönyörű nővé érett, most családfakutatóként dolgozik, míg Mason egy biztonsági céget vezet – a szakmájukban mindketten sikeresek, de az igazi szerelmet nem találták meg. A város is megváltozott, az álmos kis porfészek időközben a kaliforniai borvidék pezsgő életű, vonzó központjává vált.

A kisváros felbolydul a lány visszaérkezésének hírére, ki irigységgel vegyes haraggal, ki sunyi gyanakvással, ki hiú várakozással tekint Lucyra, lesi minden lépését. Ugyanis nem csupán egy helyi borászati cég sorsát eldöntő részvényeket örökölt, hanem még a Sara néni kandallójába befalazott Strigulás Gyilkos tetemét is.

Szerencsére őrangyala, a komoly, sármos Mason Flecher, aki még mindig felelősséget érez Lucy iránt, most is mellette áll, hogy segítsen kideríteni, kinek az érdeke, hogy gyújtogatással, gyilkossággal nyomokat tüntessen el, s netán őt is, mint a hippi nagynénit, eltegye láb alól…

Csakhogy a lány nem akarja, hogy megmentse, úgy érzi, ez most már az ő játszmája…”

Egy izgalmas nyári olvasmány amit semmiképp ne hadj ki!

Én már másodjára olvasom el a könyvet, de még most is magával ragad. Minden megvan benne szerintem ami kell egy izgalmas nyári könyvhöz. Szerelem, erotika, kaland, veszély, rejtéy…

De számomra az volt az egészben a legkiemelkedőbb, hogy egyik szereplő sem egysémás, több rétegűek mindanyian, ami számomra nagyon is fontos és kissé kiismerhetetlenek, még maguk a főszereplők is.

Ebben a könyvben fedeztem fel igazán az emberi gonoszságot, kapzsiságot és hatalomvágyat. Tökéletesen bemutatja milyen ha egy ember nagyobb hatalomra, több pénzre vágyik és, hogy miket meg nem tesznek ezekért, hogy elérjék. Egyszerűen hihetetlen és engem a mai napig meglep, pedig már nem kéne.

Az egész történet az elejétől végéig élvezetes, gyors és kiszámíthatatlan. Imádtam benne a külömböző szálakat, ahogy sosem tudtuk éppen melyiket kövessük, vagy hova fognak vezetni. Érdekes, lebilincselő és magávalragadó az egész, egyszerűen nem akarod, hogy véget érjen.

Én nagyon élveztem és imátam minden sorát, számomra tökéletes olvasmány volt és jó volt újra átélni a kalandot.

Kedvenc idézetem a könyvből: „ Egy időre megkaptad, és csak a tiéd- hát élj a pillanatnak!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s