Raziel

Tartalom:

“Ismered a viccet, amiben a bukott angyal, a KitKat-mániás démon és egy hősszerelmes bolti eladó a Tudás Könyvének keresésére indul? Nem? Nem csoda, hiszen ez nem vicc.

Raziel a Tudás Könyvének őrzője, a legfelsőbb misztériumok és titkok angyala. Vagyis csak volt. Valami történt. Lélegzik és ver a szíve, miközben Nevada tűzforró sziklái között kinyitja a szemét. Emberré vált. Lehetne még ennél is rosszabb a helyzete? Lehet, és lesz is. Amikor eltűnik a Tudás Könyve üzletet ajánlanak neki: ha segít megtalálni, visszakaphatja a szárnyát. Segítőként egy pimasz démont varrnak a nyakába, hogy aztán együtt vágjanak neki Amerika vadregényes tájainak. Kalandos útjuk során Raziel felfedezi magában az elszánt harcost, a féltő barátot, és az esendő embert. Lana Millan második regénye egy izgalmas mese, ami akár igaz is lehetne.’

Ezt a könyvet nem hittem volna, hogy így meg fogom szeretni. Egyik barátnőm ajánlotta még régebben és nem is értem miért vártam vele eddig. Alapból imádom az angyalos könyveket, valamiért ezek az égi teremtmények mindig is vonzottak, szóval ezt a könyvet sem hagyhattam ki és máris megérte elolvasni.

Bár a könyvet kicsit gyengének érezem és nem gyakorolt rám akkora hatást, még így is képes volt megtetszeni nekem.

A történet bár igen egyszerűen kezdődik hagyom gyorsan megkedveltem és azon vettem észre magam, hogy folyamatosan azon izgulok mi fog történni a következő oldalon. Ahhoz képest, hogy nem egy nagy fantasy, kaland könyv szerintem nagyon is jó. Érdekes, izgalmas, mulatságos. Imádtam olvasni az agyal és a démon párosát akár egy rossz házaspár néha olyanok voltak. Nagyon szerettem a könyv mélyebb a stílusát amikor egy angyal kezd el azon gondolkodni, hogy mi értelme is van az életnek? Miért élünk? Mi a jó és mi a rossz? Tényleg minden csak fekete és fehér.

Ahhoz képest pedig, hogy nem adtam neki sok esélyt nagyon is meglepett és magával ragadott. Érdekes volt maga az egész koncepció, a szereplőket és a cselekményt imádtam. A démon volt a kedvencem az egész történetben. Főleg a legvégére kedveltem meg igazán.

Összességében szerintem ez egy nagyon jó kis könyv, aki belekezd ne várjon nagy durranást, de egy könnyed kis olvasmány és mindenképpen érdemes elolvasni.

Remélem lesz második része mert úgy érzem igazából nem zárta le az írónő a könyvet, úgyhogy kíváncsian várom mi lesz még ebből.

Kedvenc idézet a könyvből:

“-Te teljesen megőrültél? -Nem, csak iszonyú kanos vagyok. – ismeri be. – Régóta vagyok emberi testben, nem bírom tovább. Szánj már meg, az Istenért!!!!!!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s